Cristina Cioran a ales numele pentru fetița sa: ‘Abia aştept să te ţin în braţe!!!!’

Publicat: 13 mai 2021, 14:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Cristina Cioran se poate considera o femeie împlinită! Vedeta şi-a găsit în sfârşit liniştea de care avea nevoie în braţele iubitului său, care i-a făcut cel mai frumos cadou: o fetiţă. Recent, pe reţelele de socialiuzare vedeta a dezvăluit ce nume a ales pentru copilul său.

În urmă cu doar câteva săptămâni, Cristina Cioran anunţa emoţionată că va deveni pentru prima oară mămică.

„Ne doream foarte mult dar nu am crezut că o să se întâmple așa rapid. Am încercat de trei ori și a patra oară a ieșit. Suntem împreună de 7 luni. Sarcina e foarte ok, dar seara am niște grețuri. Eu am și rău de mișcare, dar daca stau o oră- două întinsă îmi trece. Am avut doar o poftă, aceea cu oțetul balsamic. Sunt însărcinată în două luni jumate.

Bine că s-a întâmplat. Eu mă vedeam mamă de deoi-trei copii, acum măcar unul să fie. O să nasc la 44 de ani, o vârstă frumoasă. Am indicații de naștere prin cezariană, dar acolo jos vreau să fie totul la fel după operație”a declarat Cristina Cioran.

Cristina Cioran a ales numele pentru fetița sa

Totodată, pe contul său de socializare, Cristina a împărtășit cu fanii ei un alt moment important din viaţa sa. Frumoasa blondină a publicat o fotografie cu burtica de gravidă, iar în dreptul acesteia a dezvălui ce nume a ales pentru fetiţă.

„Draga mea EMA, abia astept sa te tin in brate!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️”,  a scris Cristina Cioran pe contul ei de Instagram.

Cum a fost cerută în căsătorie Cristina Cioran

Frumoasa blondină şi iubitul său sunt împreună de câteva luni, însă cererea în căsătorie a avut loc mult mai devreme. La o săptămână după ce s-au cunoscut, Alexandru i-a pus marea întrebare.

”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea… Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

Vedeta a vorbit și despre băiețelul pe care iubitul ei îl are dintr-o relație anterioară.

”Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum… Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie…”.

Mai mult decât atât, în momentul în care a fost întrebată cum se înţelege cu micuţul, vedeta a răspuns fără să stea pe gânduri: ”Foarte bine. Este iubăreţ, se ataşează foarte tare, n-ai cum să nu-l adori. Va face ravagii când va mai creşte. E foarte drăgălaş şi un copil foarte bun, cuminte, stă destul de mult la noi”.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

 

Publicat: 13 mai 2021, 14:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă