FOTO! Crina Abrudan, aparitie de senzatie in costum de baie la piscina! Are 42 de ani si arata demential fara pic de celulita si cu un decolteu perfect!

Publicat: 28 aug. 2019, 11:03 Autor: D. C. Vedete

De cand a disparut de la pupitrul stirilor Crina Abrudan a trait o viata discreta in care insa nu-si refuza nicio placere si se rasfata cu un trai de lux.

Crina Abrudan, aparitie de senzatie in costum de baie la piscina! Fosta stirista duce o viata de lux la vila cu piscina din Bucuresti unde locuieste alaturi de sotul ei, Gabi Popescu.

Crina Abrudan a primit o echipa de filmare de la Pro Tv in curtea casei sale, acolo unde le-a aratat telespectatorilor cum se relaxeaza la piscina impreuna cu cateaua ei, Lana. La cei 42 de ani ai sai Crina Abrudan arata in continuare superb si desi nu se omoara cu sportul si dietele, ea recunoaste totusi ca are un stil de viata sanatos dar cel mai mult o ajuta gena. S-a casatorit cu Gabi Popescu de mai bine de 2 ani dar au o relatie de peste 10 ani. De cand nu mai activeaza in televiziune, Crina Abrudan are mai mult timp de relaxare si tot ce face in fiecare zi de vara este sa stea la soare si sa se bucure de piscina din curtea casei impreuna cu Lana, cainele familiei.

„Cand ai o piscina in curte ai senzatia ca esti intr-o continua vacanta. Dimineata cand e soare si cald afara nu prea iti vine sa faci nimic. In weekenduri ii spun lui Gabi ca ma duc la birou si vin aici la piscina. Imi place caldura, imi place soarele, imi place vara. Daca ar fi dupa mine sa fie 10 luni pe an sa fie asa cum e astazi, as fi super fericita.” a povestit Crina Abrudan cat de mult ii place vara.

Crina Abrudan, aparitie de senzatie in costum de baie la piscina!

Crina s-a balacit in piscina alaturi de cainele ei intr-un costum de baie foarte sexy si nu a uitat sa „pozeze” pentru telespectatori si sa le arate ce forme sexy reuseste sa aiba chiar si la 42 de ani.

„Nu m-am ars niciodata, nu ma inrosesc, ma fac direct neagra. Nu faceti ca mine. Atunci cand stau la plaja nu folosesc factor de protectie, nu folosesc creme de plaja, folosesc unt de cacao pe care il cumpar din farmacie. Imi umplu frigiderul cu unt de cacao la inceputul verii si am rabdare sa stau pe saltea acolo in piscina” a mai povestit ea modul periculos in care isi obtine bronzul perfect.

Publicat: 28 aug. 2019, 11:03 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă