Crima macabra. Si-a ucis iubita si a mancat-o! Cum a incercat sa invoce Diavolul cu organele fetei

Publicat: 21 Nov. 2018, 12:02 Life

Un barbat din Rusia a ingrozit o tara intreaga cu faptele sale macabre si sinsitre.

Crima macabra. Si-a ucis iubita si a mancat-o!

Crima macabra. Si-a ucis iubita si a mancat-o!Dmitry Luchin a pledat nevinovat, sustinand ca nu este un ‘ucias maniac si un canibal’. Barbatul devenise obsedat de criminalii in serie. Petrecea mult timp online citind despre cei mai faimosi criminali din istorie. Apoi a luat-o razna, pur si simplu!

Crima macabra. Si-a ucis iubita si a mancat-o!Barbatul sustine ca a simtit placere sexuala in timpul crimei. Atacul a avut loc in apartamentul victimei, intr-o zi de sarbatoare in Rusia. Crima a fost descoperita de vecina victimei. Dupa ce a omorat-o, criminalul a desenat un ‘semn al Diavolului’ pe usa, cu sangele ei.

Crima macabra. Si-a ucis iubita si a mancat-o!‘A vrut sa invoce Diavolul. A desenat semnul si a asteptat 5 minute. Nu s-a intamplat nimic. Apoi si-a pus sangele ei in pahar si l-a baut. A spart craniul cu satarul si a scos bucati din creierul femeii. Le-a prajit in tigaie si le-a mancat.

Crima macabra. Si-a ucis iubita si a mancat-o!Apoi i-a taiat urechie; una i-a bagat-o ei in gura, pe alta a pus-o in bolul cu mancare pentru pisici. Apoi i-a scos intestinele’, a marturisit vecina victimei.

Crima macabra. Si-a ucis iubita si a mancat-o!Victima sustine ca i-a placut gustul de creier uman, dar si de sange. Crima lui a fost copiata dupa o crima celebra despre care a citit mai multe pe internet. Barbatul va fi arestat pentru urmatorii 19 ani.

« Pagina anterioară

Publicat: 21 Nov. 2018, 12:02 Life
Pe aceeași temă