Costin Mărculescu avea un fiu! Nimeni nu știa de existența lui, dar actorul era mândru de el!

Publicat: 12 Jun. 2020, 13:34 Vedete
Costin Mărculescu avea un fiu! Nimeni nu știa de existența lui, dar actorul era mândru de el!

Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri, în apartamentul său din București. Actorul a suferit un infarct și decesul a avut loc cu câteva zile înainte de a fi găsit în locuința sa, după ce vecinii au alertat autoritățile.

Actorul avea un fiu, de existența căruia știa extrem e puțină lume. Costin a aflat că avea un copil abia când fiul său avea 5 ani. În anul 2015, Costin Mărculescu îți prezenta cu mândrie fiul la televizor, în cadrul emisiunii Acces Direct, moment surprinzător pentru toată lumea, având în vedere că nu era un familist declarat, dar și pentru el însuși, care până la 45 de ani nu știa că este tată.

Costin Mărculescu și Samira au trăit o poveste de dragoste începută în anul 2003, pe când el deținea compania de fotomodele. Ulterior, cei doi s-au despărțit, iar în 2008 au reluat relația, în urma căreia a rezultat un copil, alintat Bibi. Însă, Samira nu a acceptat infidelitățile actorului și nici faptul că acesta consuma alcool și a plecat la familia sa, în Australia, unde a locuit mulți ani, iar când s-a întors i-a dat vestea cea mare lui Costin Mărculescu care a fost foarte încântat de ipostaza de tată.

Actorul și-a făcut testul ADN și astfel a reieșit că Bibi era fiul său, scrie Unica.

Costin Mărculescu și-a presimțit moartea

„Probabil peste un timp… nu ştiu când voi pleca printre stele…vă mulţumesc tuturor care aţi fost sub o formă sau alta alături de mine şi aţi fost în momentele mele fericite sau grele. Nu pot să le mulţumesc celor care m-au înjurat, criticat, bârfit peste tot la tv, în presă, în mass media sau oriunde fără să mă cunoască. Asta e. Mădălina Manole a ştiut ce face şi de ce o face……….Ştiţi de ce au murit MULŢI mari artişti ??? De inimă rea”, a scris Costin Mărculescu pe Facebook.

Publicat: 12 Jun. 2020, 13:34 Vedete
Pe aceeași temă