Cosmin Natanticu îi răspunde lui Augustin Viziru, după ce a fost acuzat ca i-a spart casa: „Nu mai suntem cum am fost”

Publicat: 28 mart. 2023, 13:00 Autor: Camelia Vedete

Cosmin Natanticu îi răspunde lui Augustin Viziru, după ce a fost acuzat ca i-a spart casa. Comediantul i-a dat replica și a mărturisit că nu mai sunt cum au fost.

Între Cosmin Natanticu și Augustin Viziru a fost o strânsă relație de prietenie. Pe cei doi i-a legat pasiunea pentru actorie și petreceau mult timp împreună. Relația lor s-a încheiat în momentul în care celebrul actor și-a prins soția acasă la bunul său prieten. Viziru a făcut un scandal monstru atunci și a decis să divorțeze de soția sa. În acel moment el a mărturisit că este orgolios și se declara revoltat de alegerile soției sale.

Care este acum relația dintre Cosmin Natanticu și Augustin Viziru

Au trecut mulți ani de când cei doi foști prieteni nu au mai vorbit despre acest subiect. În cadrul unui interviu recent, comediantul a dezvăluit că situația dintre el și Augustin Viziru s-a liniștit. Vorbesc deseori când se întâlnesc pe platourile de filmare, însă relația dintre ei nu va mai fi niciodată aceeași.

Cosmin Natanticu a mărturisit că el nu s-a certat cu prietenul său nici în urmă cu 12 ani. Au îngropat securea războiului și acum își vorbesc, ba chiar au jucat de curând și într-un film împreună.

„Da, dar nu suntem chiar prieteni, nu ieșim la bere seara. Nu mai suntem cum am fost. Dar suntem amici, colegi, ne salutăm atunci când ne întâlnim, vorbim. Nu există pică între noi, tensiuni”, a mărturisit Natanticu în cadrul unui interviu acordat pentru cancan.ro.

Întrebat dacă nu vrea să ofere mai multe detalii despre acest subiect, comediantul a refuzat și a mărturisit că preferă să vorbească despre cariera sa și nu despre viața personală.

Augustin Viziru, înșelat de soție! Bărbatul celebru care i-a stricat familia

Augustin Viziru a povestit cum a fost înșelat de fosta soție, Oana Mareș. Mai mult, actorul a dezvăluit și cine este bărbatul care i-a spart casa la acea vreme.

Augustin Viziru a comentat în propriul stil alegerea făcută de fosta sa soție. Actorul a dezvăluit că nu regretă cele întâmplate și că nici el nu a fost atât de loial în timpul căsniciei.

Augustin Viziru, înșelat de soție!

„Nu regret nimic din ce a fost. Ușă de biserică nu am fost nici eu, doar nu m-a luat de la bibliotecă. Acum ea are o familie, are un copil, îi doresc să fie sănătos”, a declarat Viziru în acea perioadă.

Mai mult decât atât, el a mai spus că a mințit atunci când a declarat că a rămas în relații bune cu Oana Mareș. Augustin Viziru a dezvăluit cine a fost bărbatul alături de care fosta sa soție a fost surprins.

Cine este bărbatul cu care Oana Mareș l-a înșelat pe Augustin Viziru

Augustin Viziru a mărturisit că este o persoană destul de orgolioasă și nu a suportat gândul ca soția sa să îl înșele. Oana a avut o relație cu Cosmin Natanticu în timp ce era căsătorită cu Viziru.

„Sunt foarte orgolios de felul meu. Uită-te puțin la Natanticu. Tu ai putea să ai ceva sexual cu el? Eu niciodata nu m-aș fi dus acolo să mă expun, mai ales că am meseria pe care o am. Natanticu a fost și la noi acasă, stăteam împreună în pauzele de masă”. Citește tot articolul aici.

Publicat: 28 mart. 2023, 13:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă