Oana Mareș își mărește familia, iar fiul ei este cel mai fericit! Numele ei va fi… Corona?!

Publicat: 21 mart. 2020, 10:13 Autor: G. M. Vedete

Oana Mareș, prezentatoarea tv, își mărește familia! Fiul ei, micuțul Nicolai, este cel mai fericit! Noul membru va purta, se pare, un nume “ciudat”: Corona!

Oana Mareș a avut astăzi o mare surpriză din partea partenerului ei, Dragoș! Bărbatul a plecat la baltă să se relaxeze, iar la întoarcerea acasă a luat cu el o cățelușă. Vedeta a postat, pe una din paginile ei de socializare, imagini cu cățelușa în brațele lui Dragoș, și altele în casă în timp ce Nicolai o mângâia. Nici bine cățelușa nu a ajuns la noua ei casă, că Oana Mareș a și sunat la veterinar să-i facă programare. Mai mult, vedeta îi caută un nume… iar fanii ei virtuali au început să-i dea sugestii.

“Și acum asta!:) Pleacă bărbatul la baltă să se destreseze puțin și se întoarce cu fetița asta minunată, găsită pe șoseaua de centură, speriată de mașini. Are 4-5 luni maxim și e cuminte, curioasă. Mâine are programare la veterinar pentru examinare, deparazitare… Nici nu știu ce să zic. Și nici nu știu cum să-i zic!:)”, a scris Oana în dreptul imaginilor.

Câțiva dintre internauți au încercat să facă haz de necaz și i-au sugerat Oanei să-i pună ca nume, șei, “Corona” sau “Cora”.

“Sa știi că m-am gândit (râde – n.r.). E un nume bun”, i-a răspuns Oana Mareș celui care i-a sugerat să-și numească patrupedul “Corona”.

Foto: Facebook Oana Mareș

 

Publicat: 21 mart. 2020, 10:13 Autor: G. M. Vedete
Autor: G. M.
Este redactor online pe zona Lifestyle la CIAO.RO, care face parte din Grupul de presa GMN....
Pe aceeași temă