Ce spune Augustin Viziru despre mama copilului său: ”Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”

Publicat: 03 ian. 2021, 10:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Augustin Viziru a vorbit recent despre partenera sa de viață. Celebrul actor a făcut mărturisiri nemaiștiute despre femeia care l-a făcut recent tătic.

Viața lui Augustin Viziru s-a schimbat complet după ce în vara anului trecut a devenit tătic. Dacă până acum celebrul actor a vorbit ori de câte ori a avut ocazia despre fetița lui, recent a făcut dezvăluiri și despre mama acesteia.

Actorul a explicat pentru revista Viva, faptul că acesta preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

”Ea nu-și dorește să fie persoană publică, nu îi place genul acesta de viață. Și tocmai din acest motiv suntem împreună! Ne înțelegem atât de bine din cam toate punctele de vedere”, a spus acesta.

Augustin Viziru, detalii despre partenera lui de viață

Augustin Viziru a mai afirmat că este foarte fericit alături de partenera sa de viață.

”Atâta timp cât formăm un cuplu, îți dai seama că sunt extrem de mulțumit și fericit de cum este ea acum!”, a spus el.

”Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor, sub nicio formă. Dar dacă reușești să mă înțelegi, dacă îți pot da luna de pe cer, ți-o aduc. Trebuie doar să mă înțelegi”, a completat acesta.

Augustin Viziru, despre accidentul care i-a schimbat viața

În urmă cu cinci ani Augustin Viziru trecea prin clipe de groază după ce în finala emisiunii, la începutul uneia dintre proble și-a tăiat mâna. Însă, puțini au știut faptul că înainte de participa la emisiune, Neti Sandu a avut o discuție cu actorul în care l-a avertizat despre un posibil accident.

Potrivit declarațiilor lui Augustin Viziru de la acel moment, celebra horoscopistă l-a prevenit despre nenorocirea care a urmat și l-a avertizat să nu meargă după “bani sau orgolii”, pentru că se teme pentru sănătatea lui.

Exact așa cum i-a spus, imediat după prima proba, Augustin Viziru a ajuns la spital, direct de pe platoul de filmare, asta după ce concurentul și-a dat cu toporul în mână în timpul probei de tăiat lemne.

„Prima proba, cea de taiat lemne, o stiam. Stiam ca e grea si ca trebuie sa ma mobilizez, dupa primele lovituri am avut dezavantajul ca toporul era foarte mare si greu. L-am tinut de la jumatate si mi-a alunecat, m-a lovit peste mana stanga”, a declarat Augustin la acel moment.

„Cand am scos manusa… nu era foarte bine. Imi vedeam osul cum misca”, a continuat actorul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 03 ian. 2021, 10:27 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă