Momentul adevărului | Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său: „Lucian e credul și lumea îi bagă limba în ureche”

Publicat: 18 dec. 2022, 13:42 Autor: Camelia Vedete

Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său, Lucian Viziru. Se pare că totul a pornit în urmă cu mulți ani, când cei doi jucau în serialele de pe Acasă.

Augustin Viziru a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă. Actorul a făcut dezvăluiri importante despre fratele său, Lucian Viziru. A spus de ce nu mai vorbesc și de la ce a pornit tot. Se pare că neînțelegerile sunt de câțiva ani, atunci când frații Viziru jucau în telenovelele de pe Acasă.

„E evident că și eu greșesc, dar nu înțeleg ce poate să intervină între doi frați. Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe nimic. Nu reușim să dialogăm și este frustrant pentru că am școala lui tata. Eu știu că e important să îți ții familia aproape. De când o am pe Maria am înțeles ce este familia. Nu am avut niciodată o concurență cu fratele meu. Într-adevăr eu am luat o ascensiune foarte mare când am intrat în Buftea. În fiecare proiect eram în top. Lucian era la fel de bun ca mine.

Povestea de la care a pornit cearta dintre frați

Acum o să povestesc chiar dacă el se va supăra. În Inimă de țigan personajul lui a fost foarte iubit de public, dar la final a murit. Pentru că s-a întâmplat asta, s-a decis ca și în Regina să se continue și să îi dea alt rol și să jucăm împreună. Din păcate, a doua oară nu a prea prins. După ce s-a terminat Regina, nu a fost încântat de personaj și pentru că lumea îi băga limba în ureche, că el poate să facă mai mult de atât. Fratele meu e un tip foarte credul și a crezut când i se spunea că trebuie să plece de acolo și să facă ceva separat cu ceilalți, care îl manipulau.

Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său

Mutu cum e târtan a luat-o mot-a-mot. Cum e el boem și artist a crezut. După Regina urma Aniela și Lucian avea un rol foarte tare de compoziție. Ei bine, cu două zile înainte să se înceapă filmările la proiect s-a dus la Ruxandra Ion în birou și a spus că el renunță la actorie și a plecat. În ideea că el se apucă să facă ceva separat cu echipa respectivă. Numai că el a țipat, a plecat și a plecat singur pentru că ceilalți au spus că mai stau. Lucian este o fire orgolioasă și totuși a plecat. Și în loc să își calce pe orgoliu și pe mândrie și să joace, să bucure milioane de români, el a mers mai departe și a căutat altă soluție și a găsit tensiul în Germania, unde s-a regăsit.”, a spus Augustin Viziru.

Lucian Viziru s-a întors din Germania cu ajutorul fratelui său

A făcut tenis și în România, a început proiecte cu trupa Gaz pe foc, însă vrajba între frați nu a încetat.

„Dar acum la 45 de ani nu mai ține caroseria. Eu i-am spus că în actorie vârsta nu contează și așa s-a și întâmplat. Acum am reușit să facem cumva să se întoarcă acasă. Eu m-am dus și l-am luat de acolo, decizia a fost a lui. Soția lui s-a angajat aici. El a venit și a început cu tenis, a început proiectul cu Gaz pe foc. A fost cu trupa la Untold și a fost drăguț. Eu nu am fost pentru că nu am știut, am aflat de pe Instagram că a cântat acolo.”, a continuat cu declarațiile Augustin Viziru.

Lucian Viziru a jucat în Clanul în locul lui Augustin

Se pare că fratele mai mare a revenit în actorie, pentru că Augustin a renunțat la rol.

„Referitor la Clanul, am fost în discuții avansate cu ei și până în momentul în care nu ne-am mai înțeles. Și pe Anghel Damian îl cunosc din 2011 de când am lucrat împreună la Îngeri pierduți. Noi mai mergem și la tenis împreună. Ei bine, după o săptămână m-a sunat și mi-a zis că a scris un rol pentru Lucian. A intrat și fratele meu în Clanul și eu nu pot decât să mă bucur”, a mai spus Augustin Viziru.

Cu toate acestea, Augustin Viziru își iubește foarte mult fratele și nu are decât motive de laudă la adresa lui

„Dar din punctul meu de vedere, oricând voi spune că fratele meu e mai tare, mai șmecher ca mine de 10.000 de ori și așa o să fie până când o să mor. Este mai bun la toate capitolele ca mine și actorie și orice. Nu o să fiu eu mai tare ca fratele meu niciodată sau să mă consider eu mai tare ca fratele meu vreodată. Pentru mine fratele meu e șeful mei, e nenicu pentru că e mai mare. Va trece timpul și toate vor trece, ne echilibrăm. Toate lumea are situații și întâmplări”, a conchis Augustin Viziru.

Ce spune Lucian Viziru despre fratele său, Augustin Viziru

Cum îți place să descrii relația cu fratele tău, Augustin? Cât de apropiați sunteți acum? Cum vă completați?

Avem o relație decentă.

În copilărie vă acopereați greșelile unul altuia? Vă țineați partea?

În copilărie ne certam foarte des și nu prea ne acopeream greșelile sau să ne ținem partea.

Care e cea mai mare boacănă pe care ai făcut-o în copilărie sau adolescență?

Nu prea făceam boacăne când eram mic, pentru că nu aveam timp. Jucam foarte mult tenis, dar și o dată în vacanță mi-am permis să-mi arunc fratele într-un râu.

Lucian Viziru a părăsit Germania și s-a întors definitiv în România!

Lucian Viziru și familia lui au revenit cu forțe noi în România și nu vor să mai plece de aici. După mai mulți ani în care au locuit în Germania, Viziru are din nou proiecte tari la noi în țară, atât în muzică cât și în actorie și vrea să profite la maxim de tot ceea ce îi oferă viață acum. Despre noile provocări la care este supus, Lucian Viziru a povestit pentru Ciao.ro. Soția lui, Ema, a jucat un rol important în noile schimbări profesionale din viața lor. Cât despre relația pe care o are cu fratele său, Augustin Viziru, Lucian și-a amintit cum erau cei doi în copilărie.

Lucian, revii în forță în TV și în seriale! Joci în “Clanul”, unul dintre cele mai urmărite seriale de la noi, de la ProTV, alături de nume mari! Cum ești? Cât de entuziasmat?

Sunt bucuros că joc din nou după atâția ani, mai ales într-un proiect de genul ăsta, pot să spun că mi-a fost dor de actorie.

Cum e rolul din “Clanul”? Ești băiatul bun sau băiatul rău?

Din fericire sunt băiatul rău, rolurile pozitive nu mi-au plăcut foarte tare în trecut.

Te-ai întors în țară pentru proiectele pe care le ai pe plan profesional sau care a fost motivul pentru care ai renunțat la Germania?

Ceea ce făceam în Germania era ok, dar faptul că pot să joc din nou, adică să fac actorie și să am și luxul de a face ceea ce făceam în Germania mi se pare mult mai interesant.

Lucian Viziru s-a întors definitiv în România!

E o decizie temporară sau tu și familia ta ați revenit definitiv în România?

În viață am învățat că nu este niciodată bine să spui nu, dar nu-mi doresc ca în viitorul apropiat să mai părăsim România

Și la capitolul muzică ai surprize. Gaz pe foc colaborează cu Andra Gogan! Ce mai urmează în acest sens?

Cu siguranță vom mai scoate multe piese, pentru că și de cântat mi-a fost dor, iar de curând am semnat un contract cu o casă de discuri care își dorește și ne va susține în sensul ăsta.

Se poate spune că ai luat-o cumva de la zero în România?

Nu cred că se poate spune că am luat-o de la zero, pentru că în ceea ce privește serialul “Clanul”, de la ProTV, de exemplu, nu a trebuit să dau probe, și nici un contract cu o casă de discuri atât de mare nu cred că am fi putut semna dacă eram necunoscuți. Citește tot interviul AICI.

Publicat: 18 dec. 2022, 13:42 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă