Primele imagini cu Lucian Viziru, după ce a fost suspect de infarct! Artistul trăiește în continuare ”periculos”

Publicat: 18 ian. 2022, 11:28 Autor: Maria Apostol Vedete

Sfârșitul lui 2021 l-a prins pe Lucian Viziru cu probleme serioase de sănătate, provocate din cauza stresului. Artistul a fost la un pas să facă infarct, însă medicii l-au ținut sub observație. Acum pare să fi trecut peste impas și se bucură la maxim de viață alături de fiul său. 

La finalul anului 2021, Lucian Viziru acuza dureri în piept și ajungea sub supraveghere medicală! Stătea câteva zile internat, timp în care medicii îi făceau analize peste analize, pentru ca, într-un final, să se pronunțe. Actorul trebuie să aibă mai multă grijă de el și sănătatea sa. Și pare că asta face!

Lucian Viziru apelează la trotinetă pentru a se deplasa pe străzile din Capitală, în loc să se urce la volan și să petreacă mai multe minute pe scaunul autoturismului.

Zilele trecute, Lucian Viziru a mers după fiul său, la școală, dar nu cu mașina, așa cum poate ar fi fost de așteptat. Trotineta a fost alegerea actorului, chiar dacă temperatura din termometre nu a fost chiar prietenoasă. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

De s-a întors Lucian Viziru în România

A fost surprinzător pentru mulți să afle că după aproape 7 ani de locuit în Germania, Lucian Viziru s-a întors în România. Acesta a dezvăluit că familia lui s-a luptat cu numeroase greutăți peste hotare. De asemenea, fostul actor a simțit că domeniul profesional ales nu îi mai aducea plăcere.

Mutatul în Germania înapoi în România a fost mare, nu a fost o perioadă ușoară. Nu a fost ușor să stau fără Ema. Ea a plecat din Germania, a venit prima. A fost bine, dar nu prea. Nu era bine pentru noi ca familie acolo.

Să zicem că poate că mie îmi era ok cât de cât, deși ajunsesem să mă plafonez la un moment dat. Nu voiam să mă duc să fac performanță, să plec 360 de zile de acasă, să nu îmi văd familia.

Îmi plac provocările, iar în acel moment nu mai aveam vreo provocare”, a zis Lucian Viziru în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Publicat: 18 ian. 2022, 11:28 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×