Cum arată acum Lucian Viziru, după ce în urmă cu șapte ani s-a mutat în Germania

Publicat: 05 Nov. 2021, 10:00 Vedete

Lucian Viziru are de gând să revină în România, definitiv, după ce-și părăsise patria natală pentru un alt aer, în Germania. Șapte ani a locuit acolo, alături de soția lui, Ema Daniela, fiind antrenor de tenis.

Lucian Viziru surprindea showbiz-ul în urmă cu șapte ani, când lua o decizie dură în viața lui. Aceea de a se muta în Germania. A luat-o de la capăt, și-a schimbat meseria, devenind antrenor de tenis pentru copii. Un sport pe care l-a practicat în tinerețe, atunci când visa să ajungă un mare campion, cu ochii pe Ilie Năstase.

A revenit din Germania

Nu s-a întâmplat, așa că și-a făcut loc în muzică, fiind solist al trupei „Gaz pe Foc”, apoi a bifat și capitolul actorie, cu apariții în telenovele. Dar dorul de țară, poate chiar și alte aspecte au condus la o nouă decizie. La fel de surprinzătoare: a revenit în România! Unde ar urma să rămână definitiv.

Paparazzii CANCAN.RO au dat de el în zona Victoriei, unde era grăbit, ca de obicei. A tras mașina în parcare, unde norocul i-a surâs, la cât de aglomerată este Capitala, și s-a dus rapid către prima farmacie. Mai multe imagini, AICI.

Lucian Viziru se întoarce în televiziune?

Celebrul actor a mărturisit că s-a săturat de viața din străinătate și urmează să se mute înapoi în România. Soția lui Lucian Viziru s-a întors înapoi în țară de mai bine de 3 luni.

Actorul a dezvăluit că mai are niște socoteli de terminat în Germania, după care se va întoarce acasă. Fratele lui Augustin Viziru ia în considerare să se întoarce în televiziune.

Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putinţă, şi să văd ce fac aici. Deşi am spus-o de mai multe ori pe Internet, că nu se ştie niciodată dacă o să mai revin în televiziune. În muzică, dacă nu eşti Frank Sinatra şi Mick Jagger, să te fâţâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce”, a declarat Lucian Viziru, pentru Kanal D.

Publicat: 05 Nov. 2021, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă