Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său: „Lucian e credul și lumea îi bagă limba în ureche”

Publicat: 28 mart. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete

Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său, Lucian Viziru. Se pare că totul a pornit în urmă cu mulți ani, când cei doi jucau în serialele de pe Acasă.

Augustin Viziru a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă. Actorul a făcut dezvăluiri importante despre fratele său, Lucian Viziru. A spus de ce nu mai vorbesc și de la ce a pornit tot. Se pare că neînțelegerile sunt de câțiva ani, atunci când frații Viziru jucau în telenovelele de pe Acasă.

„E evident că și eu greșesc, dar nu înțeleg ce poate să intervină între doi frați. Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe nimic. Nu reușim să dialogăm și este frustrant pentru că am școala lui tata. Eu știu că e important să îți ții familia aproape. De când o am pe Maria am înțeles ce este familia. Nu am avut niciodată o concurență cu fratele meu. Într-adevăr eu am luat o ascensiune foarte mare când am intrat în Buftea. În fiecare proiect eram în top. Lucian era la fel de bun ca mine.

Povestea de la care a pornit cearta dintre frați

Acum o să povestesc chiar dacă el se va supăra. În Inimă de țigan personajul lui a fost foarte iubit de public, dar la final a murit. Pentru că s-a întâmplat asta, s-a decis ca și în Regina să se continue și să îi dea alt rol și să jucăm împreună. Din păcate, a doua oară nu a prea prins. După ce s-a terminat Regina, nu a fost încântat de personaj și pentru că lumea îi băga limba în ureche, că el poate să facă mai mult de atât. Fratele meu e un tip foarte credul și a crezut când i se spunea că trebuie să plece de acolo și să facă ceva separat cu ceilalți, care îl manipulau.

Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său

Mutu cum e târtan a luat-o mot-a-mot. Cum e el boem și artist a crezut. După Regina urma Aniela și Lucian avea un rol foarte tare de compoziție. Ei bine, cu două zile înainte să se înceapă filmările la proiect s-a dus la Ruxandra Ion în birou și a spus că el renunță la actorie și a plecat. În ideea că el se apucă să facă ceva separat cu echipa respectivă. Numai că el a țipat, a plecat și a plecat singur pentru că ceilalți au spus că mai stau. Lucian este o fire orgolioasă și totuși a plecat. Și în loc să își calce pe orgoliu și pe mândrie și să joace, să bucure milioane de români, el a mers mai departe și a căutat altă soluție și a găsit tensiul în Germania, unde s-a regăsit.”, a spus Augustin Viziru.

Lucian Viziru s-a întors din Germania cu ajutorul fratelui său

A făcut tenis și în România, a început proiecte cu trupa Gaz pe foc, însă vrajba între frați nu a încetat.

„Dar acum la 45 de ani nu mai ține caroseria. Eu i-am spus că în actorie vârsta nu contează și așa s-a și întâmplat. Acum am reușit să facem cumva să se întoarcă acasă. Eu m-am dus și l-am luat de acolo, decizia a fost a lui. Soția lui s-a angajat aici. El a venit și a început cu tenis, a început proiectul cu Gaz pe foc. A fost cu trupa la Untold și a fost drăguț. Eu nu am fost pentru că nu am știut, am aflat de pe Instagram că a cântat acolo.”, a continuat cu declarațiile Augustin Viziru.

Lucian Viziru a jucat în Clanul în locul lui Augustin

Se pare că fratele mai mare a revenit în actorie, pentru că Augustin a renunțat la rol.

„Referitor la Clanul, am fost în discuții avansate cu ei și până în momentul în care nu ne-am mai înțeles. Și pe Anghel Damian îl cunosc din 2011 de când am lucrat împreună la Îngeri pierduți. Noi mai mergem și la tenis împreună. Ei bine, după o săptămână m-a sunat și mi-a zis că a scris un rol pentru Lucian. A intrat și fratele meu în Clanul și eu nu pot decât să mă bucur”, a mai spus Augustin Viziru.

Cu toate acestea, Augustin Viziru își iubește foarte mult fratele și nu are decât motive de laudă la adresa lui

„Dar din punctul meu de vedere, oricând voi spune că fratele meu e mai tare, mai șmecher ca mine de 10.000 de ori și așa o să fie până când o să mor. Este mai bun la toate capitolele ca mine și actorie și orice. Nu o să fiu eu mai tare ca fratele meu niciodată sau să mă consider eu mai tare ca fratele meu vreodată. Pentru mine fratele meu e șeful mei, e nenicu pentru că e mai mare. Va trece timpul și toate vor trece, ne echilibrăm. Toate lumea are situații și întâmplări”, a conchis Augustin Viziru.

Publicat: 28 mart. 2024, 10:30 Autor: Loredana Dumitrașcu Vedete
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. În…...
Pe aceeași temă
×