Câți bani a refuzat Augustin Viziru pentru America Express și Survivor! De ce nu vrea să se ducă la niciun reality show

Publicat: 13 apr. 2023, 13:31 Autor: Camelia Vedete

Câți bani a refuzat Augustin Viziru pentru America Express și Survivor! De ce nu vrea să se ducă la niciun reality show.

Augustin Viziru a refuzat ofertele extrem de tentante, din punct de vedere financiar, de a participa la Survivor și America Express. Actorul nu vrea să mai audă de reality show-uri dintr-un motiv aparte. Mai precis, ne spune Augustin, principala sa meserie este cea de tată și nu-și dorește să fie departe de micuța sa, în vârstă de doi ani și jumătate.

„Nu am mai primit nimic cert care să-mi atragă atenția. Acum a apărut o discuție interesantă. Să nu mai fie așa orgolioși, și mă voi întoarce cât de curând. O să fie o surpriză. Dacă lumea vrea, revin pe sticlă. Dar până nu e totul bătut în cuie, nu voi mai vorbi.

Nu mai sunt încântat de ideea de reality show, nu am de gând să stau departe de copilul meu. Oricâți bani ar fi la mijloc, nu mă mai interesează, important e doar fiica. Mă interesează mai mult decât persoana mea. Altceva nu mai fac, stau și-mi cresc fata”, a declarat acesta pentru CANCAN.RO.

Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său

Augustin Viziru a dezvăluit de ce nu mai vorbește cu fratele său, Lucian Viziru. Se pare că totul a pornit în urmă cu mulți ani, când cei doi jucau în serialele de pe Acasă.

Augustin Viziru a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă. Actorul a făcut dezvăluiri importante despre fratele său, Lucian Viziru. A spus de ce nu mai vorbesc și de la ce a pornit tot. Se pare că neînțelegerile sunt de câțiva ani, atunci când frații Viziru jucau în telenovelele de pe Acasă.

„E evident că și eu greșesc, dar nu înțeleg ce poate să intervină între doi frați. Nu ne certăm pe bani, nu ne certăm pe nimic. Nu reușim să dialogăm și este frustrant pentru că am școala lui tata. Eu știu că e important să îți ții familia aproape. De când o am pe Maria am înțeles ce este familia. Nu am avut niciodată o concurență cu fratele meu. Într-adevăr eu am luat o ascensiune foarte mare când am intrat în Buftea. În fiecare proiect eram în top. Lucian era la fel de bun ca mine. Citește tot articolul aici.

Publicat: 13 apr. 2023, 13:31 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×