Cornelia Catanga și soțul ei au probleme financiare: “Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată”

Publicat: 11 Nov. 2020, 15:27 Vedete

Cornelia Catanga și soțul său, trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Cei doi artiști au rămas fără casă și sunt nevoiți să locuiască cu chirie. 

Cornelia Catanga este în pragul disperării din cauza situației din care a ajuns.

”Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu.
Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?”, a spus artista pentru Antena Stars.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu plătesc o chirie de 800 de euro pe lună.

”El este absolvent de Conservator. A venit din cauza mamei lui. Este o situație delicată. Noi stăm în chirie, plătim 800 de euro pe lună. Nu puteam merge la bloc. Nu avem cum sta la bloc că băiatul nostru nu are cum să studieze. Speranța noastră este să se dea drumul imediat la cântări”, a declarat Aurel Pădureanu, pentru sursa citată.

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu, neînțelegeri în căsnicie

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a mărturisit Cornelia Catanga.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 11 Nov. 2020, 15:27 Vedete
Pe aceeași temă