Ce spune Aurel Pădureanu despre divorțul de Cornelia Catanga: „Eu zic că finalul…”

Publicat: 16 Sep. 2020, 15:44 Vedete
Ce spune Aurel Pădureanu despre divorțul de Cornelia Catanga: „Eu zic că finalul…”

Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga sunt împreună de aproape 33 de ani. După o perioadă atât de lungă cuplul pare că a ajuns într-un impas, însă până acum lucrurile nu par rezolvate.

Deși apar întotdeauna cu zâmbetul pe buze la evenimente sau cântări, Cornelia Catanga și soțul său par să aibă probleme serioase în căsnicie. Cel puțin asta a declarat artista, care, la un moment dat, a susținut că are de gând să depună actele de divorț.

Soțul artistei nu este însă de acord cu cele spune se partenera sa, ba mai mult artistul a explicat că nu are o soție de lăsat.

”A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți că nu știu ce să cred. Noi avem o căsnicie frumoasă, întotdeauna la evenimente mergem împreună, suntem împreună, să știți. Întotdeauna am căutat ca al meu comportament să fie elegant și frumos, pentru că am o familie frumoasă. Am trecut prin multe greutăți, multe necazuri s-au abătut asupra noastră, că așa este viața. Eu zic că finalul… vedem despre ce este vorba”, a mărturisit Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Ce spune Cornelia Catanga despre neînțelegerile din căsnicie

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a mărturisit Cornelia Catanga.

Publicat: 16 Sep. 2020, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă