Cornelia Catanga, declaratie dupa ce a facut infarct! Care e starea ei de sanatate?

Publicat: 17 Jul. 2019, 12:34 News 3

Dupa ce a fost la un pas de moarte weekendul trecut, vedeta a marturisit cum se simte. Cantareata a ajuns la spital cu dureri puternice de piept.

Cornelia Catanga a oferit prima declaratie dupa ce a facut infarct. Artista se plimba, zilele trecute, cu fiul ei, in momentul in care a inceput sa simta dureri puternice in zona inimii. Aceasta a ajuns de urgenta la Spitalul Floreasca din Bucuresti, suferind de stop cardio-respirator.

In prezent, artista se afla in continuare internata in sectiunea de Terapie Intensiva a spitalului Floreasca. Aceasta se simte bine si se reface. Urmeaza sa fie externata peste cateva zile. Cat despre problema ei de vedere, sotul cantaretei sustine ca aceasta nu a orbit.

Cornelia Catanga, declaratie dupa ce a facut infarct

„Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus Cornelia Catanga pentru Mediafax.ro.

Cornelia Catanga a slabit 27 de kg. Se topeste de dorul fiului sau!

„Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună.

Dieta Corneliei Catanga a dus la infarct? Specialistii sustin ca vedeta si-a pus viata in pericol

Ea vede şi cum vedea înainte Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile”, a spus Aurel Pădureanu la Antena 3.

De ce a facut infarct Cornelia Catanga! Ce necazuri au dus la infarctul vedetei

Publicat: 17 Jul. 2019, 12:34 News 3
Pe aceeași temă