Cornel Galeș va fi repatriat! Unde urmează să fie înmormântat fostul soț al Ilenei Ciuculete

Publicat: 03 dec. 2019, 13:31 Autor: Maria Apostol Vedete

Trupul neînsuflețit al fostul impresar Cornel Galeș va fi adus în România, marți, 10 decembrie, după ce în urmă cu doar câteva zile a fost implicat într-un accident mortal produs în Spania. 

Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a artistei Ileana Ciuculete, a anunțat că s-au demarat procedurile de repatriere a fostului impresar, iar detaliile înmormântării au fost deja stabilite.

Astfel, sicriul va ajunge în România pe data de 10 decembrie, urmând ca două zile mai târziu el să fie îngropat în cimitirul Străulești, lângă Ileana Ciuculete.

Cum a murit Cornel Galeș

Tragedia  a avut loc pe o autostradă care leagă orașul Torrent de Valencia, iar cel care conducea mașina era de fapt un prieten de-a lui, Sorin, care a pierdut controlul mașinii din motive necunoscute și s-au răsturnat.

Autorul accidentului a supraviețuit, însă nimeni nu știe nimic despre el, sau starea lui, până la această oră.

Apropiații impresarului sunt șocați însă de un alt fapt. Și-anume presentimentul pe care acesta l-a avut chiar înainte de accident. ”Repeta obsesiv că el vrea să fie îngropat lângă Ileana, iar eu îi întrebam ce l-a apucat, că mai are de trăit, și el spunea: Nu! Nu! Vreau să ajung lângă Ileana după ce mor, acolo să mă îngropați”, a povestit un amic de-a lui Galeș pentru CIAO.RO.

Publicat: 03 dec. 2019, 13:31 Autor: Maria Apostol Vedete
Tags:
Pe aceeași temă
×