Cornel Galeș, condus pe ultimul drum! Motivul pentru care sicriul lui a fost închis cu o cheie

Publicat: 11 Dec. 2019, 21:37 Vedete

Cornel Galeș va fi condus astăzi pe ultimul drum, urmând să fie îngropat lângă iubirea vieții lui, regretata artistă Ileana Ciuculete. Fosta lui iubită este cea care a organizat inclusiv pomana care va avea loc după funeralii. 

Pregătirile pentru înmormântarea lui Cornel Galeș nu au fost deloc ușoare, și chiar destul de tensionate după ce a fost adus în țară. Lucrurile s-au împotmolit din momentul în care s-au discutat datele privind repatrierea, iar Viviana, fosta iubită, a dat piept cu refuzul autorităților de a elibera certificatul de deces, pe motiv că aceasta nu era membru al familiei.

În cele din urmă a izbutit, deși fiica naturală a lui Galeș, cât și fratele său, nu au vrut să audă de el și nici nu au dorit să se implice.

Odată adus în țară, angajații cimitirului Străulești au cerut niște acte suplimentare de la Viviana, ceea ce a scos-o din sărite, și aproape că a fost la un punct de a decide să-l îngroape în Pitești, lângă mama ei, doar-doar să scape de aceste blocaje birocratice.

Într-un final s-a rezolvat, iar Galeș va ajunge astăzi lângă ”Zânica” lui, aceasta fiinde de fapt și ultima dorință a lui.

Potrivit apropiațiilor, pomana care va avea loc după înmormântare se va ține la un restaurant unde cei invitați vor primi mâncare de post. Meniul, doar pentru o singură persoană, a costat-o pe Viviana 75 de lei, susțin surse CIAO.RO.

Sicriul lui Galeș este încuiat cu o cheie

Reamintim faptul că fostul impresar a murit în urma unui accident de mașină extrem de violent, produs lângă Valencia, ceea ce a făcut ca în urma impactului Galeș să necesite o reconstrucție parțială a corpului de către medici specialiști.

Acesta a fost și motivul pentru care Viviana, fosta lui iubită, a decis ca sicriul să fie unul ”special”. Adică acoperit, închis cu o cheie, și să fie deschis la cerere doar pentru prietenii extrem de apropiați ai acestuia care doresc să-l vadă pentru ultima oară.

Publicat: 11 Dec. 2019, 21:37 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă