Copilul asta a fost la un pas de moarte dupa ce i-au aparut bubele astea pe tot corpul! Cum a fost salvat micutul si de ce boala suferea VIDEO

Publicat: 30 ian. 2017, 12:33 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Copilul asta a fost la un pas de moarte dupa ce i-au aparut bubele astea pe tot corpul! Cum a fost salvat micutul si de ce boala suferea VIDEO

Jasper Allen a ajuns la spital in stare grava dupa ce au inceput sa ii apara bubite pe tot corpul. Baietelul in varsta de doi ani se simtea rau si avea corpul acoperit cu o iritatie foarte urata. Mama lui a sunat la medicul de familie si a incercat sa faca o programare. Receptionista i-a spus ca este vorba despre varsat de vant si ca nu e nevoie ca micutul sa fie vazut de un medic.

“Mi-a zis ca toate mamele se panicheaza atunci cand copiii fac varsat de vant. Mi-a mai spus sa ma linistesc si ca nu e nevoie de o programare la medic”, a declarat Sarah, mama lui Jasper.
Doua zile mai tarziu, copilul era intr-o stare grava. Avea tot corpul acoperit de bube, plangea fara oprire si nu suporta sa fie atins. L-au dus la spital si toate cadrele medicale s-au crucit cand l-au vazut. Le-au spus parintilor ca este cel mai grav caz de varsat de vant pe care l-au vazut de-a lungul carierelor lor.

Jasper a fost internat si a stat cinci zile in spital. In acest timp el a fost pe perfuzii, i s-au administrat antivirale, antibiotice si morfina. “Medicii si asistentele de la pediatrie ne-au zis ca nu au mai vazut niciodata asa ceva”, a precizat mama copilului.
“Stiam ca toti copiii fac varsat la un moment dat si nu ma temeam de aceasta boala. Dar dupa ce mi-am vazut copilul suferind atat de tare… Lumea nu isi da seama cat de grav poate fi”, a mai spus femeia care spera sa convinga autoritatile sa introduca vaccinul impotriva varsatului de vant care, in Marea Britanie, nu este obligatoriu.

Intre timp, baietelul de doi anisori si-a revenit. A fost externat, iar acum se simte bine, i-au disparut si bubele de pe corp si nici nu a ramas cu cicatrice.

Sursa

Publicat: 30 ian. 2017, 12:33 Autor: Echipa Ciao.ro Parenting
Pe aceeași temă