Copil de 4 ani, INFOMETAT de tatal lui! Motivul STUPID pentru care refuza sa ii dea mancare. Imagini cu impact emotional

Publicat: 11 Feb. 2019, 17:53 News 3

Copilul era anorexic atunci cand a fost salvat de asistentii sociali, dupa ce tatal l-a infometat pana aproape de moarte.

Micutul Vladik Molchenko a fost salvat de asistentii sociali din micul oras Novoukrainka din centrul Ucrainei. Era anorexic, acoperit de propriile fecale si bagat intr-o cutie de lemn.

Aleksandr Molchenko, tatal copilului, risca pedeapsa de inchisoare pe viata dupa ce invetsigatia a stabilit ca baiatul a fost infometat din rea vointa.

Purtatorul de cuvant al propcurorului, Vitaliy Dolug, a spus: „Investigatia a stabilit ca baiatul nu a fost hranit in mod voit. Suspectul credea ca baiatul nu este fiul sau biologic si a incercat sa-l infometeze pana la moarte”.

Potrivit raporturilor, Molchenko suspecteaza ca sotia sa Natalia a ramas insarcinata cu alt barbat dupa ce a nascut al treilea copil, pe Vladik. Insa un test ADN a aratat ca Molchenko este tatal copilului, pe care l-a adus in stadiul mortii.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Feb. 2019, 17:53 News 3
Pe aceeași temă