Numarul de magie si stand-up care a facut juriul sa rada in hohote la Romanii au Talent! Acelasi concurent a facut sezantie si cu Cheloo la iUmor VIDEO

Publicat: 11 Feb. 2019, 16:29 Vedete

Concurentul care a venit la Romanii au Talent dupa ce a fost la iUmor a reusit sa-i faca pe jurati sa rada desi nu prea se pricepea la magie.

Numarul de magie si stand-up care a facut juriul sa rada la Romanii au Talent! Andi Moisescu, Andra, Mihai Petre si Florin Calinescu au ras in hohote la acest numar de magie care a avut mai putina magie si mai mult umor.

Concurentul Magitot a uimit pe toata lumea cu numarul lui care desi nu a continut mai deloc numere de magie sau scamatorii a ridicat sala in picioare si i-a facut pe toti sa rada in hohote.

Cunoscut pentru performantele sale in arta entertainement-ului, Magitot a venit la Romanii au Talent pentru a-l cunoaste o tara intreaga. Desi are deja succes si merge pe la diverse evenimente pentru copii dar si pentru oameni mari, tipul asta a reusit sa faca stand-up din magie.

Numerele lui desi erau facute special sa fie esecuri reuseau sa-i amuze pe oamenii din public si mai ales pe jurati. Magitot le-a cerut juratilor sa-l asiste in mai multe trucuri doar pentru ca in final sa rada de ei si sa faca o poanta.

Continuarea articolului »

Publicat: 11 Feb. 2019, 16:29 Vedete
Pe aceeași temă