Copii, tinuti in conditii inumane. Dormeau cu excremente la nas, purici in saltea si gandaci in casa. De ce ii tinea asa mama

Publicat: 05 May. 2019, 12:29 Life

Doua fete si doi baieti, cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, au fost luati de langa mama lor. Cazul a socat orasul St Petersburg din Rusia, dar si lumea.

Copii, tinuti in conditii inumane. Dormeau cu excremente la nas, purici in saltea si gandaci in casa. Apartamentul groazei din St Petersburg, Rusia, arata deplorabil. In el locuia o mama si cei patru copii ai sai. Conditiile sunt deplorabile si inumane, pentru oricine.

Copiii femeii au fost porecliti Mowgli deoarece nu vorbesc deloc. Cu toate ca au varste inaintate, acestia nu pot comunica. Nu sunt receptivi si nu cunosc multe. Erau tinuti de mama lor, in conditii inumane, informeaza The Sun.

Copii, tinuti in conditii inumane, in apartament

Apartamentul familiei era infestat de gandaci si purici. Mama lor le aducea caini maidanezi, direct de pe strada, pentru a se juca cu ei. Animalele isi faceau nevoia in casa si mama nu strangea niciodata. Politia a fost socata de mizeria si mirosul greu din apartament.

Unii copii dormeau in pat, altii pe jos. Nu conta varsta lor, fiecare dormea unde voia mama. Evident, femeia dormea numai in pat. Gunoiul era peste tot, la ordinea zilei, excrementele si ele peste tot, mai ales pe saltelele de dormit. In plus, pe langa aceste conditii inumane, copiii nu au fost niciodata la scoala.

Copiii Mowgli din Rusia, chinuiti de mama

Politia a dat buzna peste femeie si a arestat-o abia dupa ce un vecin al ei a intrat peste ei. Acesta a filmat un clip video cu conditiile inumane si l-a postat pe o retea de socializare. Asa a fortat politia din Rusia si Protectia Copilului sa ia atitudine.

Imagini dezolante cu Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara! Pacientii sunt tratati in conditii inumane. Cum se apara conducerea spitalului

Se pare ca femeia primise mai multe avertismente. I s-au dat numeroase sanse sa isi indrepte comportamentul fata de familie. Dar nu a vrut asa ca a ajuns in arest. Dupa terminarea anchetei, cel mai probabil va fi decazuta din drepturi si copiii ei vor ajunge in centre de plasament sau orfelinate.

Conform vecinilor, femeia si-ar iubi mai mult cainii maidanezi de pe langa bloc, decat proprii copii. Vezi aici mai multe imagini socante din apartamentul groazei!

Clinica de Hematologie din Craiova, conditii INUMANE! 4 pacienți în pat, rugină și pereți distruși, asta se intampla acolo!

Publicat: 05 May. 2019, 12:29 Life
Pe aceeași temă