Contesa internetului, surprinsă într-o situație delicată! Ana Morodan a intrat într-un ”conflict” cu un pahar de vin și rujul de pe buze

Publicat: 18 Mar. 2021, 21:27 Vedete

Ana Morodan a fost scoasă de primăvară la terasă. Vloggerița, autointulată „Contesa online-ului românesc”, se bucură de primele raze ale soarelui în compania unui pahar de vin alb și a veșnicului său colaborator, Claude Mauvert.

Din imaginile surprinse de paparazzi CIAO, observăm o Ana Morodan la patru ace, așa cum ne-a obișnuit, cu o relaxare regală care i se „evaporă” prin toți porii. Un singur detaliu face notă discordantă cu imaginea de divă pe care o promovează constant vedeta. Mult uzitatul ei ruj roșu, această adevărată ștampilă în ceea ce o privește pe Contesă, a fost puțin cam încăpățânat în această zi în care Ana l-a purtat. Posibil „încălzit” și el de razele soarelui, produsul a migrat inestetic, punând-o pe Ana Contesa într-o ipostază mai puțin fericită.

Ana Morodan: „Ce-am în gușă și-n căpușă, și-n paietă, și-n mănușă. Așa am fost mereu, așa sunt și în online!”

Acum… cunoscând-o totuși pe divă, suntem conviși că o deranjează spre deloc aceast „derapaj” de la normele frumuseții anului 2021. Nu o dată, Ana Morodan a militat pentru naturalețe și asumare. Cumva această abordare a imaginii sale publice, total diferită de veșnica perfecțiune promovată de toată lumea pe social media, a ajutat-o să-și câștige locul în topul celor mai apreciați creatori de conținut ai momentului. Să ne amintim de toate aparițiile sale publice, când, pe principiul „ce e în gușă și-n căpușă”, Ana a performat fără să se teamă de consecințe sau „gura lumii”. „Asia Espress” este doar un exemplu în care am descoperit că Ana Morodan este curajoasa posesoare a unui adevărat dicționar de înjurături, și exemplele asemenea pot continua.

Cele expuse mai sus sunt perfect susținute de declarații pe care Contesa le-a făcut de-a lungul timpului: „Ce-am în gușă și-n căpușă, și-n paietă, și-n mănușă. Așa am fost mereu, așa sunt și în online, așa sunt și dacă ne întâlnim întâmplător pe stradă sau planificat, la gin. Asumarea nu se învață ușor, dar după ce te maturizezi și o deprinzi e unul din cele mai bune lucruri care ți se poate întâmpla. Sinceritatea și asumarea fac parte din mine și sunt atributele mărcii mele personale. Sigur că îi sperie pe cei cărora le place să fie mințiți sau pe cei care nu sunt suficient de sinceri cu ei, în primul rând. Asta nu m-a împiedicat niciodată să fiu eu și nici nu mi-a dăunat”, a mai declarat vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

Publicat: 18 Mar. 2021, 21:27 Vedete
Tags:
Pe aceeași temă