VIDEO. Are sau nu operații estetice Ana Morodan? „Contesa digitală” a făcut dezvăluiri despre corpul ei

Publicat: 22 Feb. 2021, 12:14 Vedete

Ana Morodan, ”Contesa Digitală”, are un corp armonios și este meticuloasă când vine vorba despre alimentație și menținerea unei imagini proprii frumoase. Însă, o întrebare stă pe buzele tuturor: are sau nu operații estetice Ana Morodan?

Ana Morodan este o personalitate asumată care a fost întotdeauna sinceră despre orice detaliu din viața ei. Și de data aceasta, „Contesa Digitală” a vorbit deschis și sincer despre trupul ei și despre operațiile estetice pe care le are. Vedeta are mici retușuri la nivelul feței și și-a mărit buzele așa cum și-a dorit. A trecut pragul medicului estetician pentru a-și schimba puțin înfățișarea. De data aceasta, Ana Morodan și-ar dori să își facă o intervenție la bust, mai ales că a slăbit destul de mult.

”Când aveam kilograme în plus, eu nu-mi dădeam seama. Cred că am găsit niște oameni, care mi-au explicat că îmbătrânirea înseamnă experiența de viață. Am înțeles niște principii simple. Îmi fac intervenții. Nu mi-am modificat nasul și nici gușa încă. Slăbind mult, probabil o să-mi fac și o modificare la sâni”, a spus Ana Morodan într-un interviu pentru Star Matinal de la Antena Stars.

”Rămâne de văzut dacă slăbitul mi-a afectat sănătatea. Am urmat tratamentul prescris de medic și mă simt bine. Nu am avut momente de leșin sau să nu mai știu de capul meu. Mi-am făcut ecografii’‘, a mai spus vedeta.

Ce spune Ana Morodan despre fostul său partener

În urmă cu un an, Ana Morodan a pus capăt unei relații de 8 ani de zile. Celebra blondă nu a vrut să vorbească despre motivele despărțirii, însă a dat detalii picante despre viața sa sentimentală din prezent. Deși mulți se așteptau ca aceasta să sufere, iată că lucrurile nu stau deloc așa.

„Cred sus și tare că nicio experiență trecută nu e timp pierdut și nu am nicio veleitate pentru regret. Cu atât mai mult cu cât relația mea de 8 ani a fost cu Superman, un bărbat foarte smart, pe care-l admir tare și alături de cale am devenit a better Morodan”povestea Ana Morodan, într-un interviu acordat revistei Unica.

Sursă foto: Arhivă CIAO, rețele de socializare

Publicat: 22 Feb. 2021, 12:14 Vedete
Pe aceeași temă