Claudia Pavel, OTRAVITA cu picaturi de ochi! Analizele medicale au confirmat asta

Publicat: 05 Apr. 2019, 10:40 News 3

Ipoteza conform careia Claudia Pavel a fost otravita a fost confirmata recent.

De cateva zile zvonurile conform carora Brigitte ar fi otravit-o pe Claudia Pavel au luat amploare, iar acum rezultatele analizelor au confirmat aceasta ipoteza.

Imediat dupa iesirea din show, Claudia Pavel a acuzat stari de rau si a mers de urgenta la medic pentru investigatii. Insa ceea ce au descoperit medicii au socat-o pe Claudia: in organism se afla o substanta continuta in picaturile de ochi.

Claudia Pavel, OTRAVITA cu picaturi de ochi

Claudia Pavel, OTRAVITA cu picaturi de ochi

Se pare ca otravirea cu picaturi de ochi nu este foarte comuna, si trebuie cateva cunostinte pentru a stii cum trebuie actionat si ce cantitate poate fi ingerata fara a fi fatala.

Potrivit WOWbiz.ro, o astfel de procedura apare in celebra nuvela a Agathei Christie, „Cutia cu bomboane de ciocolata”, unde detectivul Hercule Poirot ancheteaza moartea deputatului francez Paul Deroulard.

Insa in poveste s-a folosit sulfat de atropina gasit in picaturile de ochi ale sotiei deputatului. Totusi,simptomele prezente la victima mentionata nu s-au potrivit cu cele date de ingerarea acestei substante.

Paula Pavel sustine ca sora ei a fost ‘drogata’

In urma cu doua zile, cea care a aruncat bomba conform careia Claudia a fost otravita a fost chiar sora ei, Paula Pavel. Paula Pavel o suspecteaza pe Brigitte Sfat de ‘lucruri necurate’. Cele doua au purtat o discutie in privat.

Paula Pavel sustine ca, dupa eliminare, Claudia Pavel a mers la doctor. Acolo si-ar fi facut mai multe analize. Asa medicii au descoperit ceva ciudat in sangele Claudiei Pavel.

„Claudia când a venit acasă, i-a ieșit la analize că i s-au pus niste chestii în mâncare”, a spus sora lui Cream.

Publicat: 05 Apr. 2019, 10:40 News 3
Pe aceeași temă