Ferma 2019. Paula Pavel sustine ca sora ei a fost ‘drogata’: „I-a iesit asta la analize” VIDEO

Publicat: 03 apr. 2019, 14:31 Autor: Ioana Cioflan News 3

Ieri, 2 aprilie 2019, a avut loc prima editie a Ferma 2019 in care participa si Paula Pavel. Este vorba de sora Claudiei Pavel cu care Brigitte e la cutite.

Ferma 2019. Paula Pavel sustine ca sora ei a fost ‘drogata’. Acuzatiile facute de sora lui Cream sunt grave. Paula Pavel o suspecteaza pe Brigitte Sfat de ‘lucruri necurate’. Cele doua au purtat o discutie in privat.

Paula Pavel sustine ca, dupa eliminare, Claudia Pavel a mers la doctor. Acolo si-ar fi facut mai multe analize. Asa medicii au descoperit ceva ciudat in sangele Claudiei Pavel. Paula Pavel, noua concurenta care a intrat in Ferma 2019, rupe tacerea.

Ferma 2019. Paula Pavel sustine ca sora ei a fost ‘drogata’

  • „Claudia când a venit acasă, i-a ieșit la analize că i s-au pus niste chestii în mâncare”, a spus sora lui Cream.

Paula Pavel o suspecteaza pe Brigitte Sfat. Cele doua au purtat o discutie in privat. Subiectul a fost Claudia Pavel si acuzatiile pe care Brigitte Sfat i le-a adus inainte sa fie eliminata din Ferma 2019.

Paula Pavel a luat-o la rost pe Brigitte Sfat

  • „Este un scandal atât de imens încât m-am dus la televizor și am spus că te dau în judecată pentru calomnie. Sora mea a fost virgină până la 19 ani și nu știu cum poți să faci tu asemenea acuzații. E foarte urât. Nu e ok să gândești așa despre femei. Absolut totul e pe ziare și pe TV. Puteai să gândești înainte să facă asemenea acuzații. Nu stiu ce stii tu, dar nu e adevarat”, i-a spus Paula lui Brigitte Sfăt la PRO TV.
  • „Am poze cu ea de la vremea respectiva. Nu sunt acuzatii, asta e ce stiu eu. Nu stiam ca se dau astea, am zis o caruta de prostii. Numai tampenii am spus. Nu stiam ca se dau astea”, i-a spus Brigitte Paulei Pavel.

Brigitte Sfat, terminata dupa ce a spus TOT

Cand a aflat de la Paula Pavel ca PRO TV a dat pe post toate discutiile din casa, Brigitte Sfat s-a panicat. L-a luat deoparte pe Catalin Morosanu si i-a spus.

Acum, Brigitte Sfat care nu stie ca fostul ei iubit a parasit-o (care este si partenerul ei de afaceri), se teme ca nu cumva barbatul sa se razbune pe ea. „Am spus multe prostii. Poate imi taie toate gentile. Ce ma fac? Sigur le taie”, a spus Brigitte in materialul video de mai sus.

  • „Astia au dat TOT, TOT ce am vorbit noi la semineu. Toate discutiile, toate prostiile toate penibilitatile”, a spus Brigitte Sfat, speriata.
  • „Asta e!”, i-a replicat Catalin Morosanu. Scene noi de sex cu Brigitte si Pastrama! 
Publicat: 03 apr. 2019, 14:31 Autor: Ioana Cioflan News 3
Pe aceeași temă