Claire Holt, celebra actriţă din Jurnalele Vampirului, a născut pentru a doua oară!

Publicat: 14 Sep. 2020, 11:37 Vedete
Claire Holt, celebra actriţă din Jurnalele Vampirului, a născut pentru a doua oară!

Actrița Claire Holt și soțul ei, Andrew Joblon, au devenit părinți pentru a doua oară! Anunţul fericit a fost făcut de celebra actriţă pe pagina sa de Instagram, unde a şi postat prima fotografie cu micuţa! 

„Este aici. Fata noastră dulce, Elle. După 27,5 ore de travaliu, ea a zburat în lume și ne-a extins inimile. Suntem atât de recunoscători pentru copilul nostru sănătos și abia așteptăm ca ea să-și cunoască fratele mai mare”, a scris Claire în dreptul forografiei.

View this post on Instagram

She’s here. Our sweet girl, Elle. After 27.5 hours of labor, she flew into the world and expanded our hearts. We are so grateful for our healthy baby and cannot wait for her to meet her big brother.

A post shared by Claire Holt (@claireholt) on

Pe 28 martie, Claire și Andrew au celebrat aniversarea de un an a fiului lor. „Fiul meu a împlinit un an!!”, a scris actrița, pe Instagram. „Destul de tare că îți poți crește propriul cel mai bun prieten. A fost cel mai scurt/lung și epic an din viața mea. Țin să-l menționez și pe legendarul meu coechipier, Andrew Joblon. Este super ușor de-aici încolo, corect??”

Claire a trecut printr-o dramă înainte de naşterea fiului său

Înainte de a deveni mamă pentru prima oară, Claire a dezvăluit că a suferit o pierdere de sarcină. După trei luni de la nașterea fiului ei, actrița a vorbit deschis despre aducerea pe lume a primului ei copil, în timpul podcastului Dr. Berlins Informed Pregnancy.

După ce starul de televiziune a ajuns la spital alături de soțul ei, doctorii au ales să se ajute de un balon Foley pentru a presa cervixul actriței în așa fel încât să grăbească procesul de dilatare.

„Au introdus un balon care începe să se umfle odată ce pătrunde în interior. Era, desigur, menit să ajute dilatare”, a explicat Claire. „Introducerea lui nu a fost deloc dureroasă. Poate doar puțin incomodă, dar se simțea ca un control clasic”, își mai amintește actrița. Ulterior, Claire a început, însă, să simtă dureri îngrozitoare.

„A fost incredibil de dureros pentru mine și simt că am o rezistență destul de mare la durere în general”, mai spune ea. „Se simțea acea presiune. Contracțiile erau foarte puternice. Practic am avut contracții timp de două ore continuu, exact așa s-a simțit”, a încheiat actrița.

Publicat: 14 Sep. 2020, 11:37 Vedete
Pe aceeași temă