VIDEO! Ciudatul asta reuseste sa traga un SUV cu ochii! Daca n-ai inteles cum e posibil sa faca asta atunci trebuie sa vezi imaginile astea incredibile

Publicat: 27 Sep. 2018, 15:22 Viral

S-ar putea sa nu ai curaj sa te uiti la filmuletul de la finalul articolului pana la final pentru ca e foarte “dureros” ce se intampla acolo.

Ciudatul asta reuseste sa traga un SUV cu ochii! E infricosator de privit. Andrew S este cunoscut drept “barbatul cu ochi de otel” si a uimit pe toata lumea cu puterea lui de a trage diverse obiecte cu ochii. Isi infige in ochi la propriu niste carlige cu care apoi poate ajunge chiar sa traga si o masina.

Este detinatorul mai multor recorduri “Guinness” pentru ciudateniile pe care le face dar astazi va vor prezenta doar una dintre ele. In imaginile de mai jos il puteti vedea pe Andrew tragand cu ochii o masina de aproape 2 tone pe o distanta de cativa metri. Oricat de greu de crezut pare ca a reusit sa faca asta imaginile nu sunt deloc trucate si se poate vedea clar prin ce chinuri trece atunci cand carligele incep sa i se adanceasaca in ochi.

Strategia lui de a trage lucruri functioneaza cam asa: isi agata de ochi 2 carlige speciale care intra peste globul ocular si se sprijina de lateralele ochiului si apoi de ele leaga orice crede el ca poate ridica.

Continuarea articolului »

Publicat: 27 Sep. 2018, 15:22 Viral
Pe aceeași temă