Ciprian Marica a fost furat! Ce a patit fostul fotbalist in urma cu cateva ore

Publicat: 29 Mar. 2019, 11:00 News 3

Fostul jucator de fotbal, patronul echipei Farul Constanta, a fost furat. Din fericire, nu i s-au luat bunuri materiale, ci conturile de socializare.

Ciprian Marica a fost furat in urma cu cateva ore. Patronul de la Farul Constanta a picat prada hotilor de conturi de socializare. Ciprian Marica a fost furat de contul de Instagram. Fostul jucator de fotbal a marturisit ce a patit, pe Facebook.

Patronul Farul Constanta a povestit cum a primit un mail. Din pacate, nu a verificat adresa de la care a primit acea informare. Asa ca Ciprian Marica a ramas fara contul de Instagram pentru care i se cer bani. Daca il vrea inapoi, trebuie sa vireze niste bani celor care au profitat de nestiinta lui in materie de frauda electronica.

Ciprian Marica a fost furat

  • ”Haideți sa va spun ce fraier sunt și cum mi-au blocat niște “baieti deștepți” contul de Instagram, ciprianmaricaoficial. Am primit un mail de la Instagram Official și nu ma uit ca fraierul sa verific adresa de mail care era: [email protected] .
  • Ma rog, va atașeaz mai jos și poze. In acest mail îmi spun ca vor sa îmi verifice Instagramul și sa-l autentifice ca fiind oficial și pt asta au nevoie de o poza cu mine și cu buletinul.
  • In masina cu buletinul in mâna fără sa stau prea mult pe gânduri, rog un prieten, “fa-mi mai repede o poza sa le trimit la ăștia sa-mi pună și mie văzutul ăla albastru” și hop le trimit poza.

Ciprian Marica a ramas fara Instagram

  • In așteptarea cerculetului albastru de autentificare, am primit un mare “disabled account” și dacă vreau contul înapoi trebuie sa plătesc “a compensation” wtf ?! Ce am făcut ?!
  • Încerc sa ma conectez din nou și mai primesc un mail de la Facebook de data asta. Va atașez adresa de mail de la care am primit, ca o data am fost fraier, a doua oară ma uit. Văd ca Facebook ul nu au reușit sa-l blocheze.
  • Acum întrebarea este a mai pățit cineva asta ? Stie cineva ce este de făcut si cum pot rezolva sa îmi recuperez contul ?”, a scris Ciprian Marica pe Facebook.
Publicat: 29 Mar. 2019, 11:00 News 3
Pe aceeași temă