Cezar Ouatu, declaratii inedite despre nunta: „Ne-am dori si ceva pe o plaja, retras. Nu în Romania”

Publicat: 11 Sep. 2019, 13:10 News 3

Cezar traieste o frumoasa poveste de iubire cu Andreea Vilau, iar in scurt timp urmeaza sa-si oficializeze relatia.

Cezar Ouatu, declaratii inedite despre nunta. In urma cu cateva luni au luat pe toata lumea prin surprindere cand au anuntat ca se despart, insa n-au putut sta prea mult departe unul de altul, astfel ca s-au impacat.

Iar asta nu e tot, imediat dupa impacare au decis ca este cazul sa faca si nunta, pentru ca nu mai au niciun motiv pentru care sa astepte. Artistul a dat detalii iendite despre organizarea evenimentul dar si despre relatia lui cu Andreea.

Cezar Ouatu, aspru criticat pentru tinuta purtata la petrecerea Viva

„Mai mult ca sigur (n.r. în 2019). Vom fi noi doi şi atât (râde). Încă suntem în tratative. Aş face o chestie mix, şi tradiţională, aş aduce taraf, aş face şi câteva instrumentale populare, manelişti.

Pe de altă parte ne-am dori şi ceva pe o plajă, retras. Nu în România. Amândoi luăm deciziile. Există o chimie. Uneori eu sunt perfecţionist şi asta poate teroriza celălalt om. Ea e mai boemă, artistă”, a spus Cezar Ouatu, potrivit Spynews.

Cezar Ouatu, declaratii la ‘cald’ despre noul sezon ‘Te cunosc de undeva’: „E mult mai complex sa fii intr-un cuplu pe scena”

Artistul va face echipa cu indragitul Serban Copot pentru cel de-al 14-lea sezon al show-ului ‘Te cunosc de undeva’, transmis de Antena1. In data de 7 septembrie, la ora 20:00, va reincepe ‘Te cunosc de undeva’, iar Cezar Ouatu se afla deja la a patra participare in acest indragit show.

„Acolo există o problemă. În primă fază, m-au deranjat lentilele de contact, dar am început să le tolerez din ce în ce mai bine. Acum singura chestie care nu-mi creează absolut nici un confort din nici un punct de vedere este epilarea. Acolo este dezastru”, a spus Cezar, potrivit Libertatea.

Publicat: 11 Sep. 2019, 13:10 News 3
Pe aceeași temă