TOP CIAO.RO | Cum au arătat Andreea Esca, Delia sau Andra când s-au căsătorit. Andreea Bănică a strălucit într-o rochie minusculă!

Publicat: 31 mai 2024, 16:25 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao

CIAO.RO a pregătit de această dată un top inedit. Imaginile pe care am ales să vi le prezentăm au fost realizate cu mulţi ani în urmă la poate cel mai important eveniment din viaţa vedetelor din România: ziua nunţii! Dacă sunteţi curioşi cum arătau divele în rochii de mireasă nu rataţi GALERIA FOTO!

Multe cupluri din showbiz au ales să îşi trăiască iubirea fără acte, însă pentru altele, semnarea lor a fost un moment foarte important. Ziua nunţii a fost memorabilă pentru cuplurile celebre din România şi au radiat de fericire în imaginile de atunci.

Vedete din România, în ziua nunții

Andreea Esca s-a convertit la catolicism pentru a se putea căsători cu Alexandre Eram. Cei doi sunt împreună și acum, iar anul viitor urmează să aniverseze 25 de ani de căsătorie.

Andra, pe de altă parte, era foarte tânără atunci când s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei, Cătălin Măruţă. Artista avea 22 de ani când a spus ”Da”, iar nunta a avut loc chiar de ziua ei de naștere. Şi Antonia a făcut marele pas la o vârstă destul de mică, alături de Vincenzo Castellano cu care are şi o fetiţă. Din fericire, cei doi s-au separat câţiva ani mai târziu, însă divorţul s-a finalizat în 2020.

Majoritatea divelor din showbiz au purtat în ziua nunţii lor, rochii de mireasă clasice, însă Andreea Bănică a făcut o excepţie. La vremea respectivă celebra artistă a luat pe toată lumea prin surprindere în momentul în care a ales să poarte o piesă vestimentară scurtă, care îi lăsa la vedere nu doar picioarele lungi ci şi bustul generos. Artista s-a căsătorit în anul 2008 cu Lucian Mitrea, cu care forma un cuplu din adolescență.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda s-au căsătorit religios la patru ani de la cununia civilă, iar nași le-au fost Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Prezentatoarea de la Antena Stars a îmbrăcat atunci o rochie de prinţesă, cu trenă şi un decolteu generos, iar naşa Cristina Şişcanu a avut o ținută roz, la care a asortat o pălărie impunătoare.

 

Sursă foto: arhivă CIAO/CANCAN

Publicat: 31 mai 2024, 16:25 Autor: Hermina Hagianu Top Ciao
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×