Celia, la un pas să își piardă mama. Cele două au fost infectate cu noul coronavirus: ”Ea chiar se chinuia, nu și-ar fi dorit să plece”

Publicat: 07 Apr. 2021, 08:30 Vedete

Artista Celia a trecut prin momente foarte grele, după ce atât ea, cât și mama ei, au fost infectate cu noul coronavirus. Cântăreața, care a avut și ea o formă gravă a virusului, a mărturisit că a fost la un pas să își piardă mama, după ce a contractat virusul.

Cântăreața Celia a trecut prin momente cumplite cu mama ei, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Artista a fost extrem de îngrijorată de starea de sănătate a mamei sale, deoarece a fost mult mai gravă decât a ei. Celia a mărturisit că a fost la un pas să își piardă mama din cauza infecției cu virusul din China.

”Două zile n-am dormit deloc din disperarea de a o pierde pe mama. Aveam impresia că trăiesc într-un film. Am stat două săptămâni și două zile în spital. I-au pus o perfuzie încât să-i țină inima stabilă, și după ce s-a terminat perfuzia la jumătate de oră a început din nou fibrilațiile, o rugam și o imploram din inimă. Ea chiar se chinuia, nu și-ar fi dorit să plece. A fost la un pas de moarte”, a spus Celia, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, scrie Antena Stars.

Ce nu știai despre familia artistei Celia. Are o căsnicie fericită

Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, iar împreună cei doi au un băiețel. Artista a recunoscut faptul că a avut parte și de momente mai tensionate în relația sa, nu a fost totul roz mereu.

”Totuşi am reuşit să realizăm că trebuie să trecem peste probleme. În orice relaţie şi în orice familie sunt suişuri şi coborâşuri, dar atât timp cât este iubire… E clar că relaţia trebuie să înceapă bazată pe iubire şi pe nimic altceva, pentru că, dacă nu este iubirea baza, nu are cum să meargă. Ea leagă, orice ar fi”, a declarat Celia.

”Nu trebuie să cauţi perfecţiunea. Eu nu sunt perfectă, ar trebui ca fiecare să ştie ca nu este perfect. Trebuie să te bucuri de ceea ce ai. E clar că, uneori, ne mai dăm şi cap în cap, pentru că suntem diferiţi. Eu sunt într-un fel, el în altul şi e şi frumos să fie aşa. Eu nu sunt perfectă, el nu este perfect, dar împreună suntem ceea ce trebuie”, a adăugat cântăreața.

Sursă foto: captură video Youtube

Publicat: 07 Apr. 2021, 08:30 Vedete
Pe aceeași temă