Celia a trecut prin clipe grele după ce a luat virusul COVID-19! “Dumnezeu ne-a îngăduit să rămână și mama lângă noi!”

Publicat: 05 Apr. 2021, 08:55 Vedete

Artista Celia a contactat și ea temutul virus Covid-19!

Vedeta a fost internată mai bine de două săptămâni într-un spital din Deva, alături de mama ei, care și-a revenit mai greu și pentru viața căreia s-a temut la un moment dat!

Celia însă și-a luat inima în dinți și a povestit că se consideră norocoasă pentru că a dat peste niște medici implicați care i-au ușurat suferința atât ei cât și mamei sale.

“Experiența  “COVID-19” a fost un coșmar  pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să îi mulțumesc Lui Dumnezeu că a îngăduit  să  ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi. Dumnezeu a lucrat prin oamenii care ne-au îngrijit, cărora nu știu cum le voi putea mulțumi, însă îi voi purta în rugăciuni.
Am fost internați mai bine de 2 săptămâni în Spitalul din Deva, secția Infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător. Oamenii de acolo pur și simplu ne-au dat putere și ne-au șters lacrimile…. de la infirmiere, asistente până la minunată Doamna dr. Oniciuc Antonela cea care ține închegată această echipă minunată, secția infecțioase fiind condusă cu mult profesionalism de către dânsa.
În momentele de disperare în care simți că pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune. La noi a fost o întâmplare că am ajuns la Deva, însă pot spune că sigur nimic nu a fost întâmplator. Mulțumiri enorme promptitudinii doctorilor cardiologi de gardă prin care Dumnezeu face minuni. Dr. Blaj Patricia. De asemenea enorme mulțumiri Dr. Săceanu Oana Maria și asistentei angelice care mi-a devenit bună prietenă, Garofița Vizitiu, și întregii echipe, regret că n-am reușit să vă rețin tuturor numele, nici măcar fețele, vă vedeam doar ochii blânzi și plini de compasiune.  Vă mulțumim din inimă tuturor pentru rugăciuni! Multe ar mai fi de spus și când voi mai prinde puțină putere am să o fac poate într-un interviu! Dumnezeu să vă protejeze pe toți!”, a fost mesajul postat de Celia pe rețelele de socializare.

Artista a pus mereu familia pe primul loc și este o mamă și o soție fericită. Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, iar împreună cei doi au un băiețel. Vedeta a mărturisit într-un interviu că a trecut și prin momente mai puțin plăcute în căsnicia ei însă a știut cum să gestioneze situația.

”Totuşi am reuşit să realizăm că trebuie să trecem peste probleme. În orice relaţie şi în orice familie sunt suişuri şi coborâşuri, dar atât timp cât este iubire… E clar că relaţia trebuie să înceapă bazată pe iubire şi pe nimic altceva, pentru că, dacă nu este iubirea baza, nu are cum să meargă. Ea leagă, orice ar fi”, a declarat Celia.

Publicat: 05 Apr. 2021, 08:55 Vedete
Pe aceeași temă