Celebru prezentator de la Kanal D, mutare neașteptată la TVR. De ce a luat această decizie

Publicat: 22 oct. 2020, 09:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Surpriză de proporții pe piața media din România! Unul dintre cei mai carismatici prezentatori de la Kanal D, a plecat la ”mai bine”. Astfel, bărbatul ar fi semnat deja un contract cu TVR, acolo unde va prezenta o emisiune de divertisment.

Cătălin Cazacu, căci despre el este vorba este considerat unul dintre cei mai simpatici, dar și mai de succes prezentatori din showbiz. Cu toate acestea, de câteva luni bune, Cătălin nu ar mai fi primit niciun proiect, la fel ca și prietenul său și fost coleg Victor Slav.

Chiar dacă la Kanal D a devenit cunoscut, Cazacu a luat o hotărâre care i-ar putea schimba total viitorul. Acesta s-a reorientat spre un alt post TV și după lungi discuții și negocieri, surse din anturajul lui Cătălin Cazacu au dezvăluit că acesta a ”bătut palma” cu șefii televiziunii publice, potrivit cancan.ro

Cătălin Cazacu, relații cu femei celebre

Catălin Cazacu a reușit mereu să se facă plăcut de cei din jurul lui.

Domnițe cunoscute din showbizz-ul autohton au roit ca viespile la miere în jurul lui de-a lungul timpului. Denisa de la Bambi, Roxana Butnaru, Ilinca Obădescu, Maria Simion, iar lista poate continua.

Cea care trebuia să-i fie soție, Anna Roman – cea dinaintea tuturor, povestea după despărțirea de motociclist, că lui Cazacu îi plac femeile cuminți pe care să le modeleze după propriul plac.

“Probabil are instabilitatea asta emoțională până își găsește liniștea. Cătălin are gusturi bune la femei, dânsul știe cel mai bine ce îl face fericit, nu cred că el caută doar frumusețe. Lui îi plac fetele cuminți, după care le modelează după cum vrea el, știe să facă asta. Este un bărbat foarte subtil și te face în așa fel încât tu ca femeie să fii pe placul lui”, povestește Anna Roman.

Publicat: 22 oct. 2020, 09:44 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă