Cele mai generoase donatii pentru Catedrala Notre-Dame. Celebritatile s-au intrecut in sume fabuloase

Publicat: 17 Apr. 2019, 14:55 Vedete

Dupa ce patronul Gucci a facut o donatie uriasa, foarte multe persoane s-au inghesuit sa ajute financiar.

Doi dintre cei mai bogati oameni din lume au promis sa bage milioane de euro in reconstruirea Catedralei Notre-Dame din Paris, dupa ce flacarile au distrus o buna parte din constructia veche de 860 de ani.

Miliardarul de la Gucci, François-Henri Pinault, si sotul actritei Salmei Hayek a oferit 100.000 milioane de euro pentru a ajuta la restaurarea arhitecturii si pentru a putea aduce catedrala inapoi la viata.

Cele mai generoase donatii pentru Catedrala Notre-Dame

Cele mai generoase donatii pentru Catedrala Notre-Dame

Omul de afaceri, care detine brandurile Gucci si Saint Laurent, spune ca fondurile vor ajuta la o reconstructie completa a catedralei. Totusi, acesta a fost surclasat de Bernard Arnault, magnatul in varsta de 70 de ani din spatele renumitei case de moda francene, Louis Vuitton, care a oferit 200.000 de milioane de euro.

Insa acestia nu au fost singurii care au facut donatii, si alte vedete dar si oameni de rand s-au inghesuit sa ajute la reconstruirea uneia dintre cele mai frumoase catedrale din lume.

Multe vedete au facut donatii generoase de-a lungul timpului, pentru diverse campanii de ajutorare, iar o parte din ei nu vor sta deoparte nici de aceasta data, promitand sa ajute asa cum pot mai bine.

Dintre acestia ii amintim pe Bill Gates, Jeff Bezos, LeBron James, Oprah Winfrey, George Michael, Christiano Ronaldo, Nicki Minaj, Hector Bellerin si John Legend, potrivit Mirror.

Publicat: 17 Apr. 2019, 14:55 Vedete
Pe aceeași temă