Cele mai bune seriale in 2018! Ce productii au dat lovitura anul acesta?

Publicat: 17 Jul. 2018, 15:10 Life

Anul acesta insa va fi o frenezie pe ecrane.

Cele mai bune seriale in 2018! Anul precedent a fost un an impresionant pentru serialele televizate ca: Game of Thrones, Stranger Things si Star Trekking. Iata lista mai jos:

Cele mai bune seriale in 2018

The Handmaid’s Tale – din 27 aprilie pe HBO GO

Noul serial, „Povestea Slujitoarei”, bazat pe romanul lui Margaret Atwood, aduce in scena povestea unei lumi alternative, numita Gilead, care a fost coplesita de un regim fundamentalist. Gilead a facut parte la un moment dat din Statele Unite. Din cauza schimbarii climei si a unor dezastre naturale, fertilitatea a scazut printre femei. Numai unul din cinci bebelusi supravietuieste, asa ca acest nou regim a dezvoltat un mod de a procrea in speranta ca va duce mai departe rasa. Aceste noi modalitati adoptate in Gilead sunt luate din niste scripturi din Biblie.

Maniac – premiera in 2018

Serialul este produs de catre Cary Fukunaga, cunoscut pentru excelentul prim sezon al serialului True Detectiv, iar actorii principali vor fi Emma Stone si Johan Hill. Comedie neagra care este adaptarea americana a serialului norvegian cu acelasi nume, a difuzat in perioada 2014- 2015. Maniac prezinta viata fantastica si plina de succes a unui barbat adult. Realitatea este insa putin diferita, personajul principal fiind de fapt doar pacientul unei clinici de psihiatrie care si-a creat propria lumea imaginara in care traieste si se bucura de viata de cowboy, sportiv sau playboy, iar alta pacienta va intra si ea in acest univers cu propriile-i fantezii.

The Alienist – premiera in ianuarie 2018

Fiecare episod din The Alienist incepe cu urmatoarele cuvinte: „In secolul al XIX-lea, persoanele care sufereau de boli mintale erau considerate a fi alienate de propria lor natura. Astfel, expertii care le studiau se numeau alienisti.”. Asadar, serialul se intampla la dinalul secolului al 19-lea, mai exact 1896, cand in zonele rau famate ale New-York-ului erau ucisi in serie mai multi copii care se prostituau, iar anchetele sunt purtate in paralel de o politie destul de corupta si de un comisar de politie tanar si neexperimentat, Theodore Roosevelt, dar si de un alienist.

Sinopsis Counterpart – premiera 21 ianuarie

Howard Silk lucreaza la o agentie de spionu ONU care are centul la Berlin. Cand descopera ca organizatia a aflat secretul trecerii intr-o dimensiune paralela, el este aruncat intr-o lume plina de intrigi, pericol si tradari. „Counterpart” este un thriller SF de spionaj cu o rasturnare de situatie metafizica, ce surprinde o lume misterioasa ascunsa sub suprafata existentei noastre zilnice. Serialul exploreaza teme precum identitatea, soarta si dragostea pierduta si pune intrebarea: „cum ar fi daca vietile noastre ar putea fi diferite?”

Mosaic – premiera 22 ianuarie

Un thriller in 6 parti regizat de Steven Soderbergh care anunta intoarcerea lui Sharon Stone pe ecrane. Mica serie este centrata pe disparitia brusca a unei femei si pe efortul indelungat al politiei si al locuitorilor orasului Summit, Utah, de a descoperi adevarul. Serialul a fost gandit in asa fel incat de-a lungul povestii telespectatorilor se pot implica activ in actiune. Iar la final, sa se intoarca la inceputul povestii pentru a alege alte variante narative.

Publicat: 17 Jul. 2018, 15:10 Life
Pe aceeași temă