Cel mai tare cascador din lume! A mers nestingherit pe sarma, dar sub el erau valuri ucigase. Imaginile VIDEO surprinse cu drona te vor lasa fara cuvinte

Publicat: 31 mai 2018, 09:23 Autor: madalina m. Viral

Cel mai tare cascador din lume are doar 28 de ani!

Pe nume Emerson Machado, tanarul s-a aventurat intr-o peripetie pe care nu multi oameni ar indrazni sa o incerce. Cel mai tare cascador din lume a fost, la propriu, la un singur pas de moarte, in momentele in care era filmat.

Acrobatia lui a presupus sa mearga pe sarma, desi sub el existau valuri uriase, care se izbeau de stanci cum se intampla in cazul cascadelor, si despre care toata lumea spune ca le-a adus moartea chiar si celor mai neinfricati dintre cascadori. Totusi, reusita lui ar putea sa ii aduca si un record mondial!

Cel mai tare cascador din lume

Tanarul face parte dintr-un grup care practica asemenea acrobatii extrem de periculoase. Ei isi spun „West Riders” si in imaginile video care au fost surprinse cu ajutorul unei drone, Emerson Machado poate fi vazut cu traverseaza o cascada de valuri, la o inaltime infricosatoare.

Multi oameni n-ar avea curaj nici macar sa urce pana in acel punct, sau sa priveasca in jos, spre valurile uriase formate ca intr-o cascada, care se sparg de stanci. Cel mai tare cascador din lume a ajuns dintr-un punct in altul fara sa schiteze vreo emotie sau stangacie!

El a ajuns in Praia do Norte, din Nazare, in Portugalia, acolo unde si-a inceput acrobatia pe sarma. Sub el se produceau constant valuri imense, care ajungeau sa se sparga cu putere de stanci, asemenea unor explozii.

Cel mai tare cascador din lume a mers in acea zona din Portugalia chiar in plin sezon de valuri uriase. Aceasta perioada e cunoscuta printre practicantii de surf drept „Big Wave Season”. Originar din Brazilia, Emerson Machado a povestit ca alaturi de echipa sa au instalat sarmele pe care el urma sa mearga cu cateva zile inainte de inceperea acelui sezon.

Tinerii au calculat totul la milimetru, pentru ca la fel precum valurile de sub Emerson Machado, si riscurile erau unele imense! Sistemul de scripeti pe care acestia l-au folosit a fost verificat constant, la cateva ore.

Mai mult, odata ce ziua cea mare a sosit, cel mai tare cascador din lume a devenit celebru pe retelele sociale, dupa ce a fost filmat cu ajutorul unei drone cum traverseaza stancile din Portugalia. „E un risc calculat, nu suntem nebuni, desi poate parea ca am fi, la o prima vedere. In realitate, totul a fost planuit pana in cele mai mici detalii!”, a povestit un tanar din grupul cascadorului, potrivit dailymail.co.uk.

Publicat: 31 mai 2018, 09:23 Autor: madalina m. Viral
Tags:
Pe aceeași temă
×