S-a urcat pe un zgarie-nori din Dubai si a inceput sa faca scheme cu skateboard-ul! Ce se intampla in cateva secunde. Ti se face pielea de gaina! VIDEO

Publicat: 18 Apr. 2018, 21:00 Viral

Tanarul s-a urcat pe un zgarie-nori din Dubai si a luat cu el skateboard-ul.

Pe nume Nikita Belyakov, acesta a urcat pana la etajul cu numarul 50 al unui zgarie-nori din Dubai. Experimentul pe care l-a facut cu ajutorul skateboard-ului sau a fost filmat, iar la scurt timp imaginile s-au bucurat de foarte multa popularitate pe YouTube.

Tanarul a inceput sa faca mai multe scheme, desi se afla la sute de metri se sol. Desi momentul a fost foarte riscant, la scurt timp internautii au putut vedea spiritul de aventurier a lui Nikita Belyakov.

S-a urcat pe un zgarie-nori din Dubai si-a inceput sa faca scheme cu skateboard-ul

Chiar daca nu e pentru prima data cand tanarul se urca pe acoperisul unei cladiri cu zeci de etaje, imaginile care au rezultat in urma schemelor pe care le-a realizat pe acel zgarie-nori din Dubai au reusit sa le faca tututor pielea de gaina.

Dupa ce a ajuns la etajul 50, el s-a plimbat pentru cateva secunde pe skateboard. Mai apoi a inceput sa se apropie tot mai mult de marginea cladirii uriase din Dubai, si a folosit una dintre muchii pentru a face un truc foarte riscant.

Mai mult, Nikita Belyakov s-a filmat si pe o portiune in care podeaua e din sticla. La o privire mai atenta in jos chiar si cei mai curajosi ar ameti pe loc! Totusi, acest lucru nu l-a speriat pe tanarul din filmulet.

Nikita Belyakov poate fi vazut si cum isi tine intr-un mod perfect echilibrul folosind doar muchia cladirii, pe care a balansat placa de skateboard. Chit ca are multa experienta cand vine vorba de acest sport, el a marturisit ca sunt momente in care realizeaza cat de periculos poate deveni totul, in doar o clipa.

Cand a povestit despre experienta de pe acea cladire din Dubai, tanarul de 21 de ani a adaugat ca a fost un moment in care a simtit foarte multa adrenalina, inca din primele secunde, dar si ca nu s-a grabit sa isi faca trucurile.

Multi au considerat imaginile ca fiind socante, pentru ca doar o secunda de neatentie l-a fi putut costa pe tanar viata. Din fericire, el si-a executat cu foarte multa atentie fiecare miscare. „Folosesc tehnici de parkour, acrobatie si arta extrema. La inceput nu puteam sa ma uit in jos. Odata cu timpul am capatat mai multa incredere. In momentele critice imi spun ca trebuie sa raman calm, altfel consecintele pot fi ireversibile”, a povestit tanarul dupa ce s-a urcat pe cladirea din Dubai.

(sursa: storytrender.com)

Publicat: 18 Apr. 2018, 21:00 Viral
Pe aceeași temă