Cel mai puternic barbat din lume tocmai s-a casatorit! Thor Björnsson, monstrul din Game of Thrones are peste 2 metri si s-a insurat cu iubita lui de 1.50! Cum arata impreuna!

Publicat: 22 Oct. 2018, 11:41 Vedete

Desi diferenta de statura dintre ei este uriasa se iubesc si tocmai s-au casatorit! Ea era ospatarita cand l-a cunoscut pe el.

Cel mai puternic barbat din lume tocmai s-a casatorit cu iubita lui miniona

„Gregor Clegane” este numele lui din serialul care l-a facut celebru, „Game of Thrones” dar din ce in ce mai multa lume il cunoaste pentru competiile „Strongest Man” pe care le tot castiga an de an. Probleme incredibil de grele la care participa si cu ajutorul muschilor lui uriasi reuseste sa depaseasca orice dificultate.

Iubita lui a inceput si ea sa mearga la sala de cand il cunoaste pe el si dat fiind faptul ca acolo el isi petrece majoritatea timpului, din dorinta de a fi mai mult timp cu el a inceput si ea sa se antreneze. Cei doi si-au postat fiecare pe contul de Instagram o fotografie alb-negru din ziua nuntii lor impreuna cu o declaratie de dragoste. Imaginile au devenit instant virale si au strans zeci de mii de aprecieri.

« Pagina anterioară

Publicat: 22 Oct. 2018, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă