Cel mai puternic barbat din lume tocmai s-a casatorit! Thor Björnsson, monstrul din Game of Thrones are peste 2 metri si s-a insurat cu iubita lui de 1.50! Cum arata impreuna!

Publicat: 22 Oct. 2018, 11:41 Vedete

Desi diferenta de statura dintre ei este uriasa se iubesc si tocmai s-au casatorit! Ea era ospatarita cand l-a cunoscut pe el.

Cel mai puternic barbat din lume tocmai s-a casatorit cu iubita lui miniona. Thor Björnsson este renumit ca fiind cel mai puternic om din lume, iar la doar 29 de ani este un adevarat munte de om.

Dragostea este insa oarba si nu tine cont de nimic, asa ce el traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Kelsey Henson, iubita lui care este mult mai mica decat el din toate punctele de vedere. Au o relatie din 2017 dupa ce s-au cunoscut in Canada, acolo unde ea lucra ca ospatarita. A fost dragoste la prima vedere iar de atunci pana in prezent se iubesc neconditionat. De-a lungul timpului cei doi au postat o multime de fotografii pe Instagram si desi el este cel mai puternic om din lume, tot a avut parte de comentarii rautacioase.

„Oamenii niciodata nu imi zic nimic negativ in fata, singurul loc unde ma critica este pe internet, dar eu nu tin cont de asta” a povestit „Muntele” din Game of Thrones. Intrebati despre cum reusesc sa se sarute data fiind diferenta uriasa de inaltime dintre ei 2, atunci Kelsey a exemplificat: „El se apleaca destul de mult, eu ma ridic pe varfuri, sau uneori cand totul este mult mai pasional el ma ridica direct in brate!”.

Continuarea articolului »

Publicat: 22 Oct. 2018, 11:41 Vedete
Pe aceeași temă