Cel mai dorit burlac din România a recunoscut cu ce le înnebunește pe femei! ”Aș spune că am un singur defect…”

Publicat: 24 iul. 2021, 17:43 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cătălin Cazacu e fericit și trăiește vara din plin. Nu doar că și-a luat un iaht pe litoralul Marii Negre, acolo unde se vor încinge cele mai tari petreceri, dar…depune și multă muncă grea. A povestit, exclusiv pentru CIAO.RO, despre ce este vorba, dar și cum trebuie să arate fata perfectă pentru el!

Care este, de fapt, cea mai grea muncă pentru tine?

Nu cred că există „cea mai grea muncă”. Fiecare profesie pe care am încercat-o are partea ei grea, nu există termen de comparație. Unele sunt periculoase, altele au nevoie de un aport fizic mai mare sau au nevoie de o mai mare concentrare. Din fiecare am învățat câte ceva și sper ca și cei de acasă să facă același lucru.

Ce job nu ți-ar fi plăcut să ai niciodată, din acest punct de vedere, deși ești obișnuit cu adrenalina?

Nu aș mai putea să mă întorc niciodată să lucrez în canalizare.

Cum sună vara asta pentru Cătălin Cazacu?

Sper să fie ca și până acum cu multă muncă, îmi place foarte mult ceea ce fac. Mă bucur că au început evenimentele, putem să facem petreceri, chiar dacă în număr mai mic și respectând reguli stricte. Îmi doresc ca, încet, încet, să ne întoarcem la normalitate și să muncesc.

Cum stai cu fetele? Încă mai roiesc în jurul tău!

Cum am stat tot timpul, îmi plac în continuare. N-au roit niciodată în jurul meu, nu sunt un Don Juan, este doar un mit.

S-a dat drumul la evenimente, cluburi, nunți… Urmează și o nuntă de-a lui Cazacu, poate vara viitoare? Ți-ai găsit aleasa inimii?

Să mă ajute Dumnezeu, acum nu este cazul! Nunta mea va fi o singură dată în viață, am mai spus acest lucru și din acest motiv nu m-am grăbit și nu mă grăbesc.

Vara asta cum trebuie să fie iubita ta perfectă? Cu ce tip de fată ți-ai dori să defilezi în vacanță sau la noi pe litoral?

Fata perfectă pentru mine este cea care mă iubește. Nu am o tipologie anume.

Cum te-ai descrie din punctul de vedere al iubitului perfect?

Aș spune că am un singur defect, acela că sunt perfect.

Ți-ai învățat fiul să meargă pe motocicletă și a avut parte de primul weekend de curse din viață lui! Cum a fost? S-a descurcat bine, a avut profesor bun?

A fost o experiență de la agonie la extaz. Este un subiect greu de rezumat în câteva cuvinte. Este spectaculos ce a reușit el să facă. În câteva zile a învățat să se acomodeze cu un anumit tip de motocicletă pe care nu mai urcase niciodată, pe un circuit pe care nu îl știa, a concurat pe ploaie și, după două căzături, s-a calificat al doilea, apoi a câștigat locul întâi. Fără să exagerez, cred că dacă se va ține de acest sport mă va întrece.

Care a fost reacția lui după ce s-a calificat în cursă?

Este ceva nou pentru el, este entuziasmat. Mie îmi este frică de entuziasmul ăsta de început. Sper să se țină de acest sport, copiii din ziua de astăzi au tendința să se plictisească repede. Motociclismul este un sport periculos și vine la pachet cu foarte multe sacrificii și cu disciplină de fier.

Cătălin, cum e show-ul tău difuzat pe canalul de YouTube  theXclusive, “CazaCu Muncă Grea” ?

Așa cum este și denumirea emisiunii… în acest show  realizat exclusiv pentru YouTube, este vorba despre muncă grea, tot ceea ce vedeți e pe bune, nimic regizat!! După ce am acceptat să intru în „joc”, am realizat că s-ar putea să fiu eu cel care face muncă grea. Este un proiect frumos, descopăr la fiecare emisiune ceva nou, lucruri pe care nu le știam, și asta mă încântă foarte tare și îmi dă putere, pentru că, de multe ori, ceea ce fac nu este foarte ușor…

 

 

Publicat: 24 iul. 2021, 17:43 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×