Cel mai celebru trio amoros din istorie! Camilla Parker a participat la nunta Printesei Diana cu Charles. Mireasa a facut un gest controversat cand se indrepta spre altar

Publicat: 25 May. 2018, 16:15 Vedete

Camilla Parker a fost una dintre invitate, la nunta dintre Printul Charles si Diana.

Camilla Parker a participat la nunta Printesei Diana cu Charles

Motivul pentru care Camilla Parker Bowles a fost invitata la nunta regala dintre Charles si Diana nu e insa unul stiut de foarte multa lume. Din cate se pare, „de vina” ar fi fost chiar sotul femeii, Andrew Parker Bowles, care a jucat un rol esential in pregatirile de nunta.

Barbatul era comandat in Cavaleria Regala si urma sa supravegheze cu mare atentie drumul pe care Charles si Diana l-au facut cu caleasca in timp ce salutau multimea. Mai mult, regretata Printesa Diana a avut inca din prima clipa un sentiment de neliniste in ceea ce-o priveste pe Camilla Parker.

Aceasta nu a suportat-o pe „amanta” lui Charles si din princina crizelor de gelozie ajungea sa nu mai aiba incredere in nimeni. Camilla a avut un impact atat de mare asupra Dianei, incat facuse o obsesie pentru ea si avea constant senzatia ca toata lumea e impotriva sa si incearca sa o raneasca.

(sursa: goodhousekeeping.com)

« Pagina anterioară

Publicat: 25 May. 2018, 16:15 Vedete
Pe aceeași temă