Printul Harry a dus-o pe Meghan Markle in vizita la femeia pe care Printesa Diana a urat-o cel mai mult! De ce lucruri ingrozitoare o banuia

Publicat: 23 Jan. 2018, 12:04 Vedete

Printul Harry si Meghan Markle se bucura in aceasta perioada de momentele mai libere, inainte de nunta regala, care va avea loc in luna mai din 2018.

Totusi, pentru a se asigura ca viitoare sa sotie e la curent cu toate persoanele de seama din viata sa, inainte de ziua cea mare, Harry a dus-o pe actrita din serialul „Suits” intr-o noua vizita.

De aceasta data, cei doi au mers la femeia despre care s-a spus in nenumarate randuri ca regretata Printesa Diana ar fi urat-o cel mai mult pe lume, atunci cand cei doi fii ai sai erau doar niste pusti.

Printul Harry a dus-o pe Meghan Markle in vizita la fosta sa dadaca

Mai exact, Harry a mers impreuna cu Meghan Markle in vizita la o femeie care i-a marcat acestuia copilaria. Cei doi s-au intalnit cu Tiggy Legge-Bourke, fosta dadaca a lui Harry si William.

Aceasta a avut un rol important in cresterea, dar si educatia celor doi printi, iar cand cei doi baieti ai Printesei Diana erau mici, Tiggy se apropiase destul de mult de ei. Atat de mult, incat Diana o luase parca razna cand a auzit-o pe dadaca numindu-i pe cei doi printi „bebelusii mei”.

Fosta dadaca a fost angajata de catre Printul Charles in 1993, dupa ce acesta si Diana se despartisera, in mod oficial. Despre Tiggy, regretata Printesa de Walles nu a avut niciodata cuvinte de lauda.

Mai mult, Diana era de parere ca dadaca ii va lua locul drept mama vitrega a Printilor William si Harry, dar si ca alaturi de Charles, Tiggy planuia sa o asasineze. Teoria a fost considerata mereu drept una extrem de bizara.

Printul Harry a dus-o pe Meghan Markle in vizita la fosta sa dadaca

Harry si Meghan Markle s-au aflat in Cardiff, in urma cu o saptamana, atunci cand au mers sa o viziteze pe Tiggy. Insa, daca mama sa a urat-o foarte mult pe respectiva bona, Harry a avut mereu o parere foarte buna despre ea.

Totodata, dupa disparitia Printesei Diana, Harry s-a apropiat si mai mult de bona sa, iar despre aceasta s-a spus intotdeauna ca ar fi fost ca o mama surogat pentru cei doi printi, pentru ca nu mai exista o alta figura materna in vietile lor.

Chiar daca, in mod oficial, slujba lui Tiggy s-a incheiat in 1999, dupa ce aceasta s-a maritat, fosta dadaca a pastrat legatura atat cu Harry, cat si cu William.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 23 Jan. 2018, 12:04 Vedete
Pe aceeași temă