Cel mai celebru trio amoros din istorie! Camilla Parker a participat la nunta Printesei Diana cu Charles. Mireasa a facut un gest controversat cand se indrepta spre altar

Publicat: 25 May. 2018, 16:15 Vedete

Camilla Parker a fost una dintre invitate, la nunta dintre Printul Charles si Diana.

Camilla Parker a participat la nunta Printesei Diana cu Charles

In momentul in care Charles si Diana s-au casatorit, pe 29 iulie 1981, printre cei 2.500 de invitati de la nunta lor s-a numarat si Camilla Parker. Cuprinsa de gelozie pe faptul ca fosta sa iubita participa la un eveniment atat de important din viata ei, Diana parca a luat-o razna.

Aceasta a povestit totul foarte deschis in cadrul unui interviu pe care i l-a acordat in anul 1991 jurnalistului britanic Andrew Morton. Cand a intrat pe usile de la Catedrala St. Paul, la bratul tatalui ei, Earl Spencer, Printesa Diana a inceput sa o caute din priviri pe Camilla Parker.

„Stiam ca trebuie sa fie acolo, bineinteles. M-am uitat constant dupa ea. Ma indreptam spre altar cand am vazut-o pe Camilla, se facuse gri la fata, era palida, si purta o palarie cu voal negru. Am vazut totul intr-o secunda. Alaturi de ea era fiul sau, Tom, care statea pe un scaun. Mi-a ramas intiparita in minte imaginea aia cu ea”, povestea regretata Printesa Diana.

« Pagina anterioară Continuarea articolului »

Publicat: 25 May. 2018, 16:15 Vedete
Pe aceeași temă