Cea mai politicoasa pisica! E incredibil ce face ca sa le poata atrage atentia stapanilor sai. Imagini VIDEO geniale cu felina

Publicat: 18 mai 2018, 09:00 Autor: madalina m. Viral

Felina din imagini a fost numita cea mai politicoasa pisica din lume.

Cea mai politicoasa pisica a reusit sa lase pe toata lumea fara cuvinte, in special pe un tanar de 26 de ani care a surprins momentul inedit cu ajutorul camerei de filmat a smartphone-ului sau.

Acesta se oprise cu masina intr-un cartier din Merseyside, in Marea Britanie, pentru a schimba coordonatele din sistemul sau de navigare. Desi se grabea sa ajunga la destinatie, tanarul nu s-a putut abtine si a filmat pisica adorabila.

Cea mai politicoasa pisica din lume

Pe nume Dan Richardson, barbatul a surprins felina pe care a numit-o ulterior cea mai politicoasa pisica din lume. Imaginile au devenit virale odata ce au fost postate pe retelele sociale intr-un timp record.

Ca sa le poata atrage atentia stapanilor sai, pisica s-a urcat mai intai pe un tomberon, dupa care a ajuns la manerul prins pe usa casei. In speranta ca va fi lasata sa intre, cea mai politicoasa pisica a inceput sa bata la usa.

Totodata, s-ar parea ca animalul de companie obisnuieste sa faca un asemenea gest foarte des, pentru ca in momentul in care s-a ridicat in doua labe a reusit sa isi mentina si echilibrul, cata vreme a batut la usa.

Cea mai politicoasa pisica din lume a reusit sa ii cucereasca rapid pe internauti, iar multi au marturisit ca si-ar dori ca animalele lor e companie sa aiba un comportament similar cu felina din Marea Britanie.

„Eram in masina si am vazut cu coada ochiului ce se intampla chiar langa mine. Cand m-am uitat mai atent am remarcat ca pisica s-a urcat pe un tomberon si a inceput sa bata la usa. Mi-am scos rapid telefonul si am filmat tot.

Nu imi venea sa cred! Ma intrebam constant daca intr-adevar se intampla asa ceva sau mi se pare. E ceva ce clar nu vezi in fiecare zi”, a povestit tanarul, potrivit mirror.co.uk. Filmuletul amuzant a reusit sa stranga peste 300 de mii de vizualizari imediat ce a fost postat pe YouTube.

Publicat: 18 mai 2018, 09:00 Autor: madalina m. Viral
Tags:
Pe aceeași temă