Locuiesc in casa cu o puma! Cum se descurca cei doi cu felina si cum a reactionat animalul cand a dat nas in nas cu pisica familiei VIDEO

Publicat: 13 Mar. 2018, 15:01 Viral

Locuiesc in casa cu o puma! Cum se descurca cei doi cu felina? De doi ani felina a devenit animalul de companie al cuplului din Rusia.

Alexandr Dmitriev si sotia sa, Mariya, au decis in 2016 sa adopte o puma pe nume Messi si sa o creasca in locuinta lor micuta din Penza, Rusia. Cei doi sunt foarte atenti la igiena de rutina a felinei. Locuiesc in casa cu o puma! Cum se descurca cei doi cu felina?

Animalul este spalat in baie, i se taie unghiile, i se verifica dintii si are parte de un periaj in fiecare zi. Multe persoane s-ar bucura sa fie in locul lui Messi care din punct de vedere culinar e mai rasfatata decat multe persoane. Mesele sale constau in carne de curcan, de vita, piept de pui si anumite oase.

Puma a devenit rapid o celebritate locala, insa faima sa e intr-o continua expansiune datorita conturilor de socializare. Messi are peste 250.000 de urmaritori pe Instagram si video-uri cu peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube.

Continuarea articolului »

Publicat: 13 Mar. 2018, 15:01 Viral
Pe aceeași temă