Cea mai dezgustatoare casa din lume! Proprietarul nu a putut trece nici macar de prag si a chemat Politia. E socant ce a gasit in muntii de gunoaie

Publicat: 14 Jul. 2018, 21:00 Viral

Cea mai dezgustatoare casa din lume e localizata in Marea Britanie.

Noul proprietar nici macar nu a putut trece de pragul locuintei, din cauza mizeriei de nedescris. Insa, in mod socant, a mai fost gasit si altceva, pe langa muntii de gunoaie din cea mai dezgustatoare casa din lume.

Imaginile cu interiorul au ajuns sa fie publicate pe retelele sociale, de catre oamenii legii, pentru a le arata tuturor cazul foarte dificil cu care au fost nevoiti sa se confrunte. Din cate se pare, meseria lor presupune si astfel de momente care ar intoarce oricui stomacul pe dos.

Cea mai dezgustatoare casa din lume!

Politistii din Liverpool, in Marea Britanie, au fost nevoiti sa intervina intr-un caz foarte socant. Noul proprietar al locuintei a chemat de urgenta autoritatile atunci cand a gasit o femeie moarta, printre muntii de gunoaie.

In cea mai dezgustatoare casa din lume traise Catherine Purcell, o batrana de 68 de ani cu probleme grave de sanatate. Aceasta avea un handicap locomotoriu si nu se putea ingriji, iar din acest motiv ar fi fost lasata sa moara de catre sotul si fiica ei.

John, in varsta de 72 de ani, si Catherine Jr., de 35 de ani, au fost insa achitati in fata instantei de judecata, cand s-a aflat ca au lasat-o pe batrana sa moara. Aceasta a fost gasita fara suflare si s-ar parea ca a murit din cauza mizeriei.

Cea mai dezgustatoare casa din lume!

Catherine Purcell a decedat fiind mancata de vie de sute de viermi. Femeia era acoperita de propriile fecale si lichide corporale cand a fost gasita. In imaginile socante publicate de Politie se poate vedea cum si-a petrecut aceasta ultimele zile.

Patul si salteaua pe care aceasta dormise au fost distruse chimic din cauza femeii. In cea mai dezgustatoare casa din lume se mai pot vedea multi de gunoaie si printre acestea mii de chistoace si sute de pachete de tigari goale.

Familia femeii a ajuns in fata judecatorului dupa ce s-a aflat ca ea fusese lasata sa moara in conditii inumane. Sotul si fiica acesteia au fost gasiti vinovati ca au neglijat-o. John a primit 18 luni de inchisoare cu suspendare, pe cand Catherine Jr. 12 luni. Pozele din interiorul casei au reusit sa ingrozeasca pe toata lumea.

(sursa: thesun.co.uk)

Publicat: 14 Jul. 2018, 21:00 Viral
Pe aceeași temă