VIDEO! Cea mai ciudata adolescenta din lume! S-a transformat intr-o papusa-porc si e foarte mandra de cum arata!

Publicat: 28 Nov. 2018, 11:59 Life

Adolescenta spera sa revolutioneze stilul vestimentar al tuturor tinerilor care se simt neintelesi si vor sa fie niste ciudati.

Pustoaica asta vrea cu tot dinadinsul sa iasa in evidenta si desi este cam grasuta si fara nimic special a reusit totusi sa gaseasca o metoda sa atraga atentia.

Jess Soares are 24 de ani si este din SUA si vrea sa lanseze un nou trend. Vrea ca adolescentii sa inceapa sa-si exprime liber impulsurile artistice si sa o faca intr-un mod care sa se regaseasca in look-ul lor. Stilul lansat de ea se cheama „lolita doll goth” si este o combinatie intre stilul de papusa Barbie si cel goth, usor morbid. Jess petrece in fiecare zi mai bine de o ora pentru a se pregati si sa arate asa cum isi doreste. De la machiaj „scurs” pe fata pana la lentile de contact pe care le schimba zilnic, toate elementele astea o transforma intr-o opera de arta. Parul ei jumatate roz si jumatate albastru deschis, plus inelul urias pe care il are in nas si faptul ca este destul de corpolenta o fac mai degraba sa semene cu o imitatie de papusa „porc”.

Camera ei este un adevarat templu al kitch-ului unde totul este roz aprins si alte culori foarte aprinse. Toate hainele pe care le poarta sunt cumparate de la magazine speciale de fetish-uri unde oamenii isi pot cumpara orice „uniforme” isi doresc.

Continuarea articolului »

Publicat: 28 Nov. 2018, 11:59 Life
Pe aceeași temă