Ce spune Cătălin Moroșanu despre Zanni. Celebrul sportiv l-a avertizat pe Alex Velea: ”Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!”

Publicat: 22 Apr. 2021, 12:25 Vedete
Ce spune Cătălin Moroșanu despre Zanni. Celebrul sportiv l-a avertizat pe Alex Velea: ”Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!”

Cătălin Moroșanu s-a întors recent din Republica Dominicană și a transmis primele concuzii despre competiție, dar și despre foștii săi colegi. Celebrul sportiv a renunțat la marele premiu de la Survivor din cauza unor probleme serioase de sănătate.

Cătălin Moroșanu a făcut parte din echipa Faimoșilor, iar după părerea colegilor săi, dar și a adversarilor, sportivul a fost o verigă importantă în echipa sa. Din nefericire, din cauza unei accidentări la picior, acesta s-a reîntors în țară.

”Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui!”

După ce s-a întors în România, sportivul și-a spus sincer părerea despre cei cu care a împărțit și bune și rele în Dominicană.

Mai mult, acesta i-a transmis și un mesaj lui Alex Velea, care are legătură cu protejatul său Zanni.

„Andreea Antonescu nu era sportivă, dar avea un super caracter, pe mine m-a încurajat! Și uite că nu a rămas în concurs. Cei care au rămas acum sunt egali din punct de vedere sportiv. Dar e important și caracterul. Nu-mi place Zanni. Nu am putut să accept caracterul lui! Știu că Velea îl susține. Îi dau un mesaj lui Velea: ”Vezi că o să crească copiii aștia, o să facă dinți și o să te muște!”. Nu înseamnă că dacă ești crescut la casa de copii, îți dă cineva dreptul să te comporți așa. Pe Elena o văd în finală, îmi place caracterul ei. Fetele au dereglări homonale. Nu au avut ciclu de când au venit. Pentru femei e cruntă această competiție. Femeile sunt niște eroine”, a spus Cătălin Moroșanu, citat de click.ro.

Cum a fost experiența Survivor pentru celebrul sportiv

„Nu a fost niciodată vorba de alimentație, eu sunt obișnuit să sufăr de foame de la meciuri. E vorba de oamenii cu care trăiam acolo. La un moment dat au picat măștile și când vedeai caracterul unora, nu-ți mai venea să-i mai susții. Nu e stilul meu! Când vezi așa oameni îndoelnici, ți se ia. Atunci am căzut, îmi venea să plec acasă! Am spus că vreau să plec! Mă bucur din toată inima că-s acasă, Dumnezeu mi-a dat un semn! A fost foarte greu! Cel mai greu a fost să locuiești cu oamenii, nu traseele. În zilele libere zici că eram la pușcărie. Era ziua fetiței mele pe 16 februarie și am uitat! Stăteam și săpam un wc. Experiența asta a fost cea mai grea dintre toate show-urile! Am vrut să slăbesc să fiu bun pe traseu, eram bătrânel, puțin plinuț. Am avut 97 când am plecat. De când am venit acasă m-am îngrășat 5 kilograme, am băgat ca MIG-ul”, a explicat Cătălin Moroșanu.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 22 Apr. 2021, 12:25 Vedete
Pe aceeași temă