Ce sfaturi i-a dat Pavel Bartoș prietenului său Smiley, care va deveni tătic anul viitor: ”Să nu uite să se bucure, asta e cel mai important”

Publicat: 28 Dec. 2020, 14:31 Vedete
Ce sfaturi i-a dat Pavel Bartoș prietenului său Smiley, care va deveni tătic anul viitor: ”Să nu uite să se bucure, asta e cel mai important”

Este cunoscut faptul că Smiley și Pavel Bartoș au o relație de prietenie de foarte mulți ani. Cei doi au împărțit și bune și rele, iar acum când artistul urmează să devină tătic, colegul său i-a transmis câteva sfaturi, care speră el să îl poată ajuta.

Pe lângă faptul că sunt prieteni foarte buni, Smiley este și nașul mezinei familiei Bartoș, Sofia. În momentul în care a fost întrebat în cadrul unui interviu pentru  tvmania.ro ce sfat i-ar da cântărețului în ceea ce privește venirea pe lume a primului său copil, acesta a răspuns: „Ce sfat i-aș da? I-aș spune să se bucure de fiecare clipă deoarece este un moment extraordinar în viața lui. Iar ca un sfat pe parcursul vieții să aibă multă răbdare. Eu încă învăț la acest capitol, dar să nu uite să se bucure, asta e cel mai important”, a transmis Pavel Bartoș.

Gina Pistol urmează să nască anul viitor în februarie

În prezent, Gina Pistol este gravidă în 28 de săptămâni! Chiar pe internet, prezentatoarea de la ”Chefi la Cuțite” le-a spus urmăritorilor că a avut o altă poftă, și anume de portocale și chec! Chiar ieri, Gina Pistol a anunțat pe Instastory faptul că ea și Smiley sunt foarte aproape de terminarea pregătirilor camerei bebelușului, fiind foarte mulțumiți de cum arată acum. Ginuța urmează să nască anul viitor, undeva în luna februarie. Până în prezent, ea și Smiley nu s-au decis asupra unui nume pentru bebeluș.

Ce cadou i-a făcut Smiley de ziua ei

Gina a povestit pe rețelele de socializare cum a surprins-o iubitul ei în dimineața în care a împlinit vârsta de 40 de ani: “Astăzi împlinesc 40 de ani și am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. M-am trezit cu o muzică superbă. În living era un cvartet de coarde care au cântat superba piesă “The Tango” din “Parfum de femeie”. Eram abia trezită, abia ieșisem din baie și bineînțeles că am izbucnit în plâns”, a spus Gina, într-o postare pe Instagram.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Dec. 2020, 14:31 Vedete
Pe aceeași temă