Ce se spune despre moartea lui Costin Mărculescu: ”Povestea decesului este similară cu cea a Cristinei Țopescu”

Publicat: 11 Jun. 2020, 10:06 General

Pe rețelele de socializare a apărut un mesaj șocant în legătură cu moartea lui Costin Mărculescu, actorul din ”Liceenii”.

Moartea actorului și artistului Costin Mărculescu este asemănată cu cea a Cristinei Țopescu. Omul de televiziune a fost găsit la fel, în apartament, alături de cățeluși.

”Rămas bun, Costin Mărculescu ! Povestea decesului este similară cu cea a Cristinei Țopescu. Nimeni nu mai știa de el, iar vecinii au cerut ajutorul – culmea – presei !”, este mesajul care apare pe social media, postat în urmă cu o oră.

Ce mesaje au apărut pe internet, după moartea lui Costin Mărculescu

Imediat ce mesajul respectiv a fost făcut public pe Facebook, au apărut și alte postări, precum: ”Interesant faptul ca majoritatea persoanelor publice, populari, cunoscuți de toată lumea, pe care sari dacă i vezi în vreun Mall sa faci un selfie, mor singuri, unii chiar în sărăcie… Oare asta este prețul notorietății??? Hmmmm… dacă nu-i nimeni lângă ei în ceasul morții, apar pe urma o grămadă de „rude”, bătându se pe avere…”, ”Despre morți numai de bine… dezavantajele vieții dezordonate… fara familie, doar petreceri… viata este doar una… toate la timpul lor… Dumnezeu sa-i ierte toate păcatele!”, ”Un simplu telefon sa întrebi atat Ce mai faci…..oare costa așa mult…urat din partea multora dintre noi care uităm de cei ce cîndva ne-au fost alături…Dumnezeu să-l ierte…”.

Publicat: 11 Jun. 2020, 10:06 General
Pe aceeași temă